Μανθάτης: «Στον Ολυμπιακό δεν σε περιμένει κανείς»

Μανθάτης: «Στον Ολυμπιακό δεν σε περιμένει κανείς»

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης: «Στον Ολυμπιακό δεν σε περιμένει κανείς»

bet365

Ο Γιώργος Μανθάτης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς μίλησε για τη νέα φετινή προσπάθεια. ΓΙΕΝΜΠΑΧ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αγγλία U21 – Γερμανία U21 (21+).

Ο νεαρός εξτρέμ μίλησε για:
Τις διαφορές με την περσινή προετοιμασία: Δύσκολα ήταν και πέρσι δύσκολα ήταν και φέτος. Πάντα χρειάζεται δουλειά και υπάρχει δυσκολία. Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να σε περιμένουν. Κανείς δεν σε περιμένει. Πρέπει να προσπαθείς κάθε χρόνο και περισσότερο. Δεν αλλάζει τίποτα στην προσπάθεια που κάνουμε.
Το ότι την προηγούμενη χρονιά άπαντες μιλούσαν για τους μικρούς: Αυτά όλα είναι υποθετικά χρειαζόμαστε δουλειά. Δεν ζητάμε χρόνο ζητάμε από τον εαυτό μας να δουλεύουμε περισσότερο και να συνεχίσουμε να ζούμε τις μεγάλες και μαγικές στιγμές με τον Ολυμπιακό, Ηρθε ένας καινούριος προπονητής που είναι απαιτητικός και πρέπει να τον ακολουθήσουμε. Εχουμε παιχνίδια μας μπροστά και χρόνο για να προετοιμαστούμε έτσι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και να είμαστε έτοιμοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα