Οι παίκτες του Ζέεφελντ σε... ακτίνες!

Οι παίκτες του Ζέεφελντ σε... ακτίνες!

Δημήτρης Τομαράς
Οι παίκτες του Ζέεφελντ σε... ακτίνες!

bet365

Το Gazzetta.gr κάλυψε για ακόμα μία χρονιά προετοιμασία του Ολυμπιακού και... ακτινογραφεί τους 30 της προετοιμασίας του Ζέεφελντ. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Προφανώς και οι 30 δεν θα μπορούσαν να είναι υπέροχοι. Υπάρχουν παίκτες που γοήτευσαν και άλλοι όχι και τόσο. Υπάρχουν περιπτώσεις που πήγαν πολύ καλά και άλλες που οδεύουν προς αποχώρηση. Φαβορί για να μην είναι στο Βέλγιο είναι οι Κασάμι, Βιάνα, Μπουχαλάκης, Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης και Βρουσάι. Ας δούμε μία μία τις περιπτώσεις ανά θέσεις.
ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ: Τον περιμένουν φέτος τα... γάντια βασικού. Παρότι μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στην προετοιμασία και με όχι μεγάλη περίοδο διακοπών λόγω Εθνικής έδειξε ξανά τις ικανότητές του. Θετικός με Λουντογκόρετς με καλές επεμβάσεις και μεταβιβάσεις και δεν φέρει ευθύνη για το γκολ. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Ακόμα μία προετοιμασία για τον Γιαννιώτη που ήρθε για να... μείνει. Μία φράση κλισέ που συνοδεύει πάντα παίκτες με ικανότητες. Είναι προφανές πως έχει βελτιωθεί και στα ρεφλέξ του και στις εξόδους του και σε όλους τους τομείς. Έχει ακόμα... δρόμο αλλά το πλάνο είναι να πάει για 2ος κίπερ. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Ο Χουτεσιώτης προορίζεται και φέτος για 3ος κίπερ, ωστόσο αυτό δεν του απαγορεύει να δουλεύει και να βελτιώνεται. Στις πρώτες προπονήσεις βίωσε το αυστηρό πρόσωπο του Χάσι, με την Βάτενς όμως ήταν ιδιαίτερα καλός, σοβαρός και συγκροτημένος. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ: Καλά καλά δεν έγινε 18 ετών ακόμα. Πολύ καλή σωματοδομή για τα ηλικία του αλλά πρωτόγνωρα δεδομένα για τον πιτσιρικά με μία προετοιμασία πολύ πιο σκληρή απ' ότι έχει συνηθίσει. Πολύ μεγάλη και συνεχής η προσπάθειά του παρά τις φωνές από Χάσι και Ράντο. Λογικά θα μείνει ως 4ος. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ:
ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ: Είναι σαφές πως οι διαρκείς αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω πλέι οφ και το ότι πήγε... σερί στην προετοιμασία δεν ήταν στα υπέρ του. Ψηλό κορμί και καλός κεφαλοσφαιριστής αλλά ο Χάσι περίμενε περισσότερη εκρητικότητα, μαχητικότητα και ταχύτητα από εκείνον. Δεν είναι πως δεν έχει τα θετικά στοιχεία, αλλά ο... συνωστισμός στα σέντερ μπακ του προκαλεί μία αβεβαιότητα για την συνέχεια. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Απίστευτα γυμνασμένος και πολύ καλός με ψηλά την μπάλα. Στις πρώτες προπονήσεις φαινόταν πολύ... ψαρωμένος και το λάθος με την μπάλα στα πόδια το είχε εύκολο. Φανερή η βελτίωσή του στην συνέχεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες, καθώς έπαιξε και στα δύο φιλικά. Εξαιρετικά δυναμικός, πάει πρώτος στην μπάλα και δείχνει αποφασισμένος να παίξει. Άλλαξε σε λίγο διάστημα την εικόνα που είχε για αυτόν ο Χάσι και τουλάχιστον δείχνει πως θα το παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΜΠΡΟΥΝΟ ΒΙΑΝΑ: Από τις πιο... αθόρυβες παρουσίες της προετοιμασίας. Παρότι είχε θέμα τραυματισμού γενικότερα δεν φάνηκε να μπορούσε να δείξει πράγματα ώστε να έχει πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Έχει πολύ πιο καλούς σέντερ μπακ από αυτόν ο Χάσι. Το πλέον πιθανό είναι να κοπεί. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: -.
ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ: Τον Μποτία δεν θα τον μάθουμε τώρα. Υπάρχει μία εικόνα και ένα... ταβάνι των δυνατοτήτων του εδώ και χρόνια. Δυνατός, θρασύς με την καλή έννοια, αρχηγός της ομάδας, πιο καλός στο ψηλό παιχνίδι παρά χαμηλά, όχι τόσο γρήγορος και καλός στις επιστροφές και με πλάνο να μείνει εκτός και εάν οι... σειρήνες της Ισπανίας ηχήσουν ξανά πιο έντονα από ποτέ. Είναι σαφές πως δίπλα του - εφόσον δεν πάει Ισπανία - θα χρειαστεί έναν πιο γρήγορο και εκρηκτικό σέντερ μπακ. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για τον Παναγιώτη αναμφίβολα σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που προσωπικά έχω βιώσει σε γήπεδα και σε κάλυψη αγώνων. Πάνω απ' όλα είναι η υγεία και ευτυχώς ο Ρέτσος είναι καλά και θα μπει σιγά σιγά σε διαδικασία προπονήσεων. Το ταλέντο του Παναγιώτη Ρέτσου δεν αμφισβητείται και η πρόοδός του είναι διαρκής. Εάν δεν έρθει πρόταση που να καλύπτει τις ανάγκες του Ολυμπιακού θα είναι από τα βασικά του... όπλα στην άμυνα και φέτος. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Από τις επίσης σοβαρές περιπτώσεις από τους μικρούς. Σταθερός, πολύ παθιασμένος και καλύτερος από πέρυσι. Από τους πιτσιρικάδες που ο Χάσι φανέρωσε πως έχει σε πρώτο πλάνο. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ:
ΝΤΙΟΓΟ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ: Ο Πορτογάλος έχει αφήσει πίσω του τα... εφιαλτικά ματς με Μπερ Σεβά και ως ένα επιθετικογενές δεξί μπακ είναι ότι πρέπει για το σχήμα που θέλει ο Χάσι για τους ακραίους αμυντικούς που γίνονται εξτρέμ. Πρέπει να μειώσει κάπως τις λανθασμένες μεταβιβάσεις του στο παιχνίδι αλλά και να έχει και πιο λίγα νεύρα. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΑΡΝΤΙΤ ΤΟΛΙ: Είναι δεξιός στόπερ ο μικρός αλλά παίζει και δεξί μπακ. Καλά είναι τα στοιχεία που έχει περισσότερο για δεξιός ακραίος γιατί το ύψος του δεν τον βοηθά για το κέντρο της άμυνας. Και αυτόν τον Χάσι τον είχε για δεξί μπακ - χαφ. Σκληρός παίκτης και με αρκετά καλά πόδια. Και αυτός βέβαια όπως και οι άλλοι πιτσιρικάδες της νέας... φουρνιάς της προετοιμασίας θα γυρίσει στους Νέους. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ:
ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ: Επιθετικά ειδικά όταν έχει διάθεση μπορεί να βοηθήσει αισθητά. Αμυντικά συνεχίζει να έχει... θέματα ως προς την κάλυψη της πλευράς του. Ο Ολυμπιακός εάν του έβρισκε μία ομάδα ίσως και να το σκεφτόταν για να τον παραχωρούσε. Είναι παίκτης που προσπαθεί και δίνει το 100% αλλά με σκαμπανεβάσματα. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗΣ: Η κορυφαία με διαφορά παρουσία από τα νέα πρόσωπα της προετοιμασίας. Τρομερά τελειώματα, πολύ καλά πόδια και σέντρες και βελτίωση και στα αμυντικά του καθήκοντα. Από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις και θα είναι κρίμα και άδικο να μην πάρει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Ο Χάσι πάντως τον είχε από κοντά και στα πλάνα του και στα 2 φιλικά ματς. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΜΕΣΟΙ / ΕΞΑΡΙΑ:
ΑΛΕΞΙΣ ΡΟΜΑΟ: Πέρυσι αμφισβητήθηκε, φέτος καθιερώνεται. Τρομερή παρουσία, δύναμη, σωστές τοποθετήσεις και κομβικός ο ρόλος του σε άμυνα και ακόμα και σε οργάνωση. Η κίνησή του στο γκολ του Φορτούνη με Λουντογκόρετς ήταν όλα τα... λεφτά. Πάει φουλ για βασικός αμυντικός χαφ. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ: Ο... σβούρας στο κέντρο του Ολυμπιακού. Με πολύ έντονο πρέσινγκ, καλά πόδια, τεχνική κατάρτιση και μοίρασμα παιχνιδιού. Εάν ήταν και λίγο πιο ψηλός θα είχε ένα ακόμα δυνατό... εφόδιο. Είναι σαφές πως αυτός ο Σιώπης αξίζει να μείνει. Θετικός με Λουντογκορετς. Εδειξε να... δένει πολύ καλά με Ρομαο και ενώ έσπασε τα κοντέρ στα εργομετρικα. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΣΑΣΑ ΖΝΤΙΕΛΑΡ: Παίκτης στον οποίο παλαιότερα είχε πιστέψει πολύ και επενδύσει ο Ολυμπιακός. Δεν θα σου κάνει το πολύ... παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο αλλά ξέρει να κάνει πολύ καλά αυτά που απαιτεί και ζητά η θέση του. Με τρεξίματα, κάλυψη χώρων, αμυντικές βοήθειες και αρκετά καλή πρώτη πάσα. Αξιόλογη περίπτωση, εργατικός και παίκτης με προοπτικές εάν διαχειριστεί σωστά. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΜΕΣΟΙ / ΟΚΤΑΡΙΑ:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Είναι ίσως ο πιο ποιοτικός από τους περσινούς μικρούς. Με πολύ καλά πόδια, ευστροφία στο παιχνίδι, ικανότητα στην οργάνωση, ντρίμπλα αλλά και δύναμη. Ο Ανδρούτσος αναμφίβολα ξεχωρίζει και ξεχώριζε και στην προετοιμασία. Ο Χάσι τον είχε πάντως κυρίως ως εξτρέμ και με την Λουντογκόρετς από τα δικά του πόδια βγαίνει η μπαλιά για το γκολ του Φορτούνη. Ακόμα και έτσι σε αυτό το ματς ο Ανδρούτσος μπορούσε να είχε βγάλει και άλλες φάσεις. Και αυτός έκανε τρομερά εργομετρικα. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ: Από ταλέντο και δυνατότητες όσο δεν πάει. Από προπονητική και αγωνιστική παρουσία όμως βάσει της ποιότητάς του δεν... Ο Κασάμι δεν φάνηκε να... γοητεύει και να ξετρελαίνει τον Χάσι και τα... ζόρια για τον Ελβετό καλά κρατούν. Χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του τον έβαζε εξτρέμ ή ακόμα και πιο προωθημένο στην επίθεση αλλά όχι τόσο στην θέση του... Η μεταγραφή είναι αρκετά πιθανή. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: -.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πρόκειται για ένα μέσο που έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Αρκετές εξ αυτών δεν της αξιοποίησε όπως έπρεπε και ενώ είχε μεγάλη ατυχία και με τραυματισμούς. Δεν είχε τόσο καλή εικόνα στην προετοιμασία και δεν πείθει τον Χάσι. Πιθανώς να αποχωρήσει. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: -.
ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ: Ο Πορτογάλος στα... καλά του μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές στον αντίπαλο και αυτό το ξέρει καλά και ο ίδιος και ο Χάσι. Το μεγάλο στοίχημα για τον Μάρτινς είναι το κατά πόσον θα είναι βασικός φέτος καθώς ο Κοσοβάρος τεχνικός θέλει οκτάρι και ζητά και ακόμα έναν παίκτη για το κέντρο. Στην προετοιμασία πάντως ο Μάρτινς ήταν ορεξάτος και με ορισμένες πολύ καλές ενέργειες σε προπονήσεις και ματς. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΒΡΟΥΣΑΙ: Οι θέσεις που δίνονταν για αυτόν ήταν 6άρι, 8άρι και 10άρι, ωστόσο ο πιτσιρικάς είναι περισσότερο παίκτης γραμμής και εξτρέμ ενώ πέραν της συγκεκριμένης θέσης έπαιξε και φορ. Ξεκίνησε καλά στην προετοιμασία αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Κάποιες φορές το... παράκανε με τις ντρίμπλες και τις ατομικές ενέργειες αντί να γίνει πιο ομαδικός. Δύσκολο για να μείνει στην πρώτη ομάδα. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ: Για 6άρι και 8άρι ο πιτσιρικάς είχε έντονο επιθετικό στοιχείο και ταλέντο και ενώ έβαλε και γκολ στο 1ο φιλικό με Βάτενς. Σαφώς πιο αξιόλογη περίπτωση συγκριτικά με άλλους αλλά με κορμί και παρουσία που θέλουν ακόμα δουλειά. Και αυτός για τη Νέων ξανά. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +.
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ / ΔΕΚΑΡΙΑ
ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ: Με έναν πολύ αγαπημένο του προπονητή, τον Χάσι, τον οποίο εκτιμάει πολύ, όπως και ο Κοσοβάρος εκείνον και μία πρώτη φουλ προετοιμασία με Ολυμπιακό λες και ξανάνιωσε. Ο Γερμανός μπορεί να κάνει... παπάδες και να αναστατώσει οποιαδήποτε άμυνα με τις ενέργειες και τις μπαλιές του είτε ως δεκάρι είτε ως εξτρέμ. Εφόσον υπάρχει και η σχετική διαχείριση - καθώς σε κάποιες προπονήσεις επιβαρυνόταν πολύ και έκανε αποφόρτιση - φέτος μπορεί να βοηθήσει πολύ και σαφώς πιο πολύ από πέρυσι. Με συμμετοχή στην φάση του γκολ του Φορτούνη. ΣΧΟΛΙΟ / ΠΡΟΣΗΜΟ: +.
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ο Χάσι θέλει να... χτίσει πάνω σε αυτόν και παίκτες όπως οι Μάριν και Ρομαό τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς. Από την στιγμή που ο Φορτούνης μπορέσει να αφήσει πίσω του την περσινή χρονιά και να έχει σε σταθερά επίπεδα την απόδοσή του δεν τίθεται καν θέμα. Με γκολ στην προετοιμασία σε φιλικό, το 2ο με Λουντογκόρετς και με διάθεση και αρκετές καλές κινήσεις. Μάλιστα γύριζε πίσω και πίεζε για να κλέψει μπάλες, κάτι που δεν ήταν τόσο σύνηθες για εκείνον στο παιχνίδι του. ΣΧΟΛΙΟ / ΠΡΟΣΗΜΟ: +.
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ / ΕΞΤΡΕΜ
ΣΕΜΠΑ: Καλύτερος στις προπονήσεις και την προετοιμασία σε σχέση με τα ματς ο Βραζιλιάνος. Ακόμα και έτσι ο Σεμπά έχει δουλέψει τις κινήσεις και τις πλαγιοκοπήσεις του αλλά και τα τελειώματά του. Ο Χάσι τον είχε και για winger και για φορ. Ως εξτρέμ είχε πιο έντονη και θετική παρουσία. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: + ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Ένα ακόμα ερωτηματικό της προετοιμασίας. Τα προσόντα και οι ποδοσφαιρικές ικανότητες δεν του λείπουν αλλά το τεχνικό επιτελείο δεν φάνηκε να τον έχει τόσο σε πρώτο πλάνο. Σε προηγούμενες χρονιές είχε κάνει πιο καλές προετοιμασίες. Ανοιχτό το μέλλον του και δεν μπορεί να αποκλειστεί ενδεχόμενο να μην είναι στα πλάνα για την συνέχεια. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
ΜΑΝΘΑΤΗΣ: Ο Μανθάτης έχει τόσο καλά στοιχεία ενός σύγχρονου εξτρέμ αλλά τα χαλάει όλα στο εξής ένα. Στην έλλειψη ομαδικότητας που τον διακρίνει σε αρκετές περιπτώσεις. Προτιμάει την παραπανίσια ντρίμπλα από την πάσα σε συμπαίκτη και αυτό δεν είναι καλό. Κατά τα άλλα έχει δουλέψει το σώμα του και τις κινήσεις του και ειδικά με Βάτενς ήταν καλός και είχε και ενεργή συμμετοχή στο τέρμα του Βέργου. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ.
ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ: Ο πιο μικρός της προετοιμασίας στα 17 του και ο καλύτερος όλων των μικρών της νέας... φουρνιάς, δηλαδή από Τόλι, Μεγαρίτη και Βρουσάι. Δεξί μπακ χαφ και δεκάρι αλλά ο Χάσι τον έβαζε ακόμα και αριστερό μπακ. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, που δεν φοβόταν να βάλει τα πόδια του στην... φωτιά, ούτε τα μεγάλα ονόματα της ομάδας ως αντιπάλους. Με πολύ μέλλον ο Ντουμάνης που γυρίζει στους μικρούς και αυτός. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: +
ΣΤΡΑΙΚΕΡ:
ΒΕΡΓΟΣ: Την δουλειά του την έκανε κυρίως στο πρώτο ματς με Βάτενς, όπου σκόραρε κιόλας. Με την Λουντογκόρετς ήταν λιγότερο καλός. Η τύχη του εξαρτάται από το εάν ο Ολυμπιακός πάει για έναν ή δύο φορ συν τον Ανσαριφάρντ. Αναμφισβήτα έχει βελτιώσει αισθητά τις κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα και τα τελειώματά του αλλά μπορεί όλα αυτά να μην αρκούν εάν τα δεδομένα στο ρόστερ αλλάξουν. ΠΡΟΣΗΜΟ / ΣΧΟΛΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
- Οι κομμένοι από το σύνολο του ρόστερ έτσι όπως θα διαμορφώνεται μπορεί να ξεπεράσουν και τους 10.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα