Πρώτη με νέους για Κέρκυρα (pics)

Νίκος Μαρούδας
Πρώτη με νέους για Κέρκυρα (pics)

bet365

Διακοπές τέλος για την Κέρκυρα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τους νέους (Μπαλάφα, Κρητικό, Γιαννακόπουλο) να δίνουν το παρών!

Επιστροφή στα... βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας! Οι «Φαίακες» μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν στις προπονήσεις καθώς την Δευτέρα έγινε η πρώτη και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Σε αυτή βρέθηκαν τρία καινούρια πρόσωπα, καθώς οι Μπαλάφας, Κρητικός και Γιαννακόπουλος έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

To παρών φυσικά έδωσε και η διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο Γιώργο Ζαρκάδα να καλωσορίζει παλιούς και νέους στην ομάδα και να τους εύχεται να έχουν μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έκανε ένα χαλαρό πρόγραμμα με τους ποδοσφαιριστές καθώς μιλάμε για την πρώτη προπόνηση της ομάδας σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Τουράμ, Ντουαλά, όπως και ο Βάργκας που την Τετάρτη θα φτάσει στο νησί των Φαιάκων για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα