Tα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία!

Tα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία!

Γιώργος Τσακίρης
Tα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία!

bet365

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και η οριστικοποίηση των φιλικών τεστ των «κιτρινόμαυρων» στην Πολωνία, διαβάστε αντιπάλους και ημερομηνίες...

Εκτός από το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί στην Πολωνία και το Κίελτσε (κάτι γνωστό καιρό τώρα), ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και για τα τέσσερα φιλικά τεστ που θα δώσει η ομάδα εκεί. Θυμίζουμε ότι θα παίξει δυο ματς στις 8 και 9 Ιουλίου και άλλα δυο στις 14 και 15 του ίδιου μήνα (λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα). Οι τρεις ομάδες είναι γνωστές και μένει μόνο ένα ματς (στις 14 Ιουλίου) να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στις 8 Ιουλίου η Ένωση θα αντιμετωπίσει στη βάση της, στο γήπεδο του Κίελτσε, την Καρπάτι Λβιβ (Ουκρανική) και την επόμενη μέρα θα παίξει με την Κορόνα (όπως το 'χε κάνει και πέρυσι) στο γήπεδό της στο Κίελτσε... Όπως προαναφέραμε υπάρχει ακόμα μία εκκρεμότητα για το τρίτο φιλικό στο οποίο μπορεί να αλλάξει η ομάδα και αφορά το παιχνίδι της 14ης Ιουλίου.

Τελευταίο τεστ θα είναι με την Μπνέι Σακχίν μια μέρα πριν την επιστροφή της ΑΕΚ στην βάση της. Θυμίζουμε ότι η πρόβα τζενεράλε θα γίνει στο ΟΑΚΑ τρεις μέρες μετά την επιστροφή της Ένωσης (στις 19 Ιουλίου κοινώς) με αντίπαλο την Γάνδη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα