Παντελίδης: «Νοιάζομαι για τον Ηρακλή»

Παντελίδης: «Νοιάζομαι για τον Ηρακλή»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Νοιάζομαι για τον Ηρακλή»

bet365

Ο τεχνικός που οδήγησε τον Γηραιό στην παραμονή του, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα
Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή μίλησε ο Σάββας Παντελίδης στο «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν νοιάζεται ακόμα τον Ηρακλή: «Δεν είναι δυνατόν να μην νοιάζεσαι, περάσαμε πολλά όλοι μαζί οπότε θα θέλαμε να υπάρχει ευτυχές τέλος η ιστορία και γι αυτό την παρακολουθούμε».
Για το τι καταλαβαίνει από αυτά που παρακολουθεί: «Και εγώ διαβάζω γιατί δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία. Από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι όλα θα κριθούνε στο διαιτητικό. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος».
Για το αν περιμένει τις εξελίξεις στον Ηρακλή για να δει τις επόμενες κινήσεις του: «Δεν το έχω συνδέσει να περιμένω γιατί για να υπήρχε ένα ενδεχόμενο συνεργασίας θα έπρεπε να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Όταν υπάρχει αυτή η μεγάλη εκκρεμότητα δεν νομίζω ότι μπορείς να προγραμματιστείς και να περιμένεις κάτι τέτοιο. Από την άλλη μεριά δεν υπήρχε κάτι τόσο σημαντικό για να πω ότι είχα μια πολύ καλή πρόταση. Είχα κάποιες προτάσεις αλλά αποφάσισα ότι θα έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό φέτος».
Για το αν θεωρεί ότι δεν ήρθε κάτι σημαντικό σε σχέση με την καλή χρονιά που πραγματοποίησε: «Δεν ήρθε κάποια πρόταση σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας ούτε το οικονομικό έχει σχέση με αυτό. Κάποια πράγματα είχα πει ότι θα τα κάνω και θα ήταν πολύ δύσκολο φέτος να υλοποιηθούν με τις ευκαιρίες τις οποίες είχα. Ήταν και μια δύσκολη χρονιά αυτή με τον Ηρακλή. Το πιο φυσιολογικό είναι να περιμένω αυτή την περίοδο κάποια πράγματα».
Για το αν θα ήθελε μια πιο σταθερή κατάσταση σε σχέση με αυτή του Ηρακλή: «θα ήθελα μια ομάδα η οποία θα έχει στόχους λίγο πιο πάνω από την παραμονή».
Για το αν θα τον ενδιέφερε η δεύτερη Εθνική: «Για να δουλέψεις κάπου θα πρέπει να αισθάνεσαι καλά και να έχεις ένα πλάνο για να δουλεύεις στην ομάδα στο 100%. Πάνω από όλα δεν μου είχε γίνει καμία πρόταση οπότε όσο και να συζητάμε θα ήταν άνευ περιεχομένου. Έχω βάλει στο μυαλό μου κάποιους στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω. Θα δούμε δεν αποκλείω τίποτα γιατί δεν ξέρεις το αύριο τι μπορεί να φέρει αλλά σίγουρα είμαι λίγο πιο ήρεμος περιμένοντας την καινούργια χρονιά».
Για το συμπέρασμα που έβγαλε όλο αυτόν τον καιρό στον Ηρακλή: «Το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη ενός σωστού προγραμματισμού από την αρχή της χρονιάς και κάθε χρονιάς. Ακόμα και μια χρονιά να γίνει λάθος θα επηρεαστεί και η επόμενη και τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ συγκεκριμένος όταν κάνει προγραμματισμό, κυρίως τον οικονομικό και να μην παρασύρεται. Ασφαλώς όταν κάποιος αναλαμβάνει τον Ηρακλή θέλει να φέρει τους καλύτερους παίκτες αλλά μπορεί να μην είναι εφικτό να έχει μεγάλα συμβόλαια και να μην μπορεί να τα αντέξει και να έχει ως συνέπεια την οικονομική καταστροφή της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που μπορεί να μεγαλώνει τις αξίες των ποδοσφαιριστών. Είναι βαριά η φανέλα του Ηρακλή και μπορείς να πάρεις υπεραξία από έναν ποδοσφαιριστή».
Για το αν ο Παπαθανασάκης του έδωσε τη δυνατότητα να λύσει μερικά από τα προβλήματα: «Εγώ από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα δεν είχα πολλά περιθώρια με το τι θα κάνω. Αυτό που είπα είναι ότι εφόσον δεν μπορούμε να πληρώσουμε, να χαμηλώσουμε λίγο αυτά που έχουμε να πληρώσουμε το τελευταίο εξάμηνο για να έχουμε λιγότερα προβλήματα. Αυτή ήταν η λογική των παικτών που ήρθαν που δεν ήταν μόνο σε πολύ καλή ηλικία αλλά ήταν και γιατί οικονομικά μπορούσαμε να τους πλησιάσουμε. Ένα συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που ήταν από την προηγούμενη χρονιά μας στοίχιζε διπλάσια από τους πέντε-έξι που πήραμε. Θέλει πολύ προσοχή σε αυτό γιατί όλοι οι προπονητές θέλουμε να πάρουμε ακριβούς παίκτες. Καλύτερα όμως να έχεις πληρωμένους παίκτες. Δεν μου άρεσε και πολλά περιθώρια σε αυτό το θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα