«Τις επόμενες ώρες στον ΠΑΟΚ ο εκπληκτικός Ρέι»

«Τις επόμενες ώρες στον ΠΑΟΚ ο εκπληκτικός Ρέι»

Θάνος Σαρρής
«Τις επόμενες ώρες στον ΠΑΟΚ ο εκπληκτικός Ρέι»

bet365

Ο Ντιέγο Μπαουτίστα, ρεπόρτερ της Γοδόι Κρους, μεταφέρει στo gazzetta.gr όλες τις πληροφορίες για τον Ροντρίγο Ρέι, περιγράφει το αγωνιστικό του στιλ, αποκαλύπτει τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του και μεταφέρει το μήνυμα του παίκτη!

Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ χτύπησε... φλέβα χρυσού! Όπως διαβάσατε και στο αφιέρωμα του gazzetta.gr, ο Ροδρίγο Ρέι συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τον καθιερώσουν στον άσο του δικεφάλου και να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ντιέγο Μπαουτίστα, ρεπόρτερ της Γοδόι Κρους στην εφημερίδα Los Andes de Mendoza, τόνισε στο gazzetta.gr: «Ο Ροδρίγο Ρέι με βεβαιότητα τις επόμενες ώρες θα αποτελέσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τερματοφύλακας εντυπωσιακός και ο ΠΑΟΚ τον παίρνει σε μια απίστευτη στιγμή της καριέρας του. Είναι 26 ετών και εδώ στην Γοδόι Κρους κατάφερε να γίνει είδωλο. Έχει πάντα εξαιρετική απόδοση στα καθοριστικά ματς, όπως τα παιχνίδια του Κόπα Λιμπεραδόρες, στο οποίο βοήθησε πολύ την ομάδα. Ήταν καθοριστικός στον πορεία της ομάδας και ο παίκτης που θεωρείται πιο βασικός από κάθε άλλον».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πραγματικά είχε αξιοσημείωτες σεζόν. Τον ήθελε η Ρασίνγκ, ακούστηκε για επιστροφή του στη Ρίβερ, ενώ ενδιαφέρθηκε για αυτόν και η ιταλική Αταλάντα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ προφανώς είναι εκείνος που αποφάσισε να δώσει χρήματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του και θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν σίγουρα νεότερα σύντομα».

Ο Ντιέγο Μπαουτίστα επικοινώνησε με τον Ρέι και μεταφέρει στο gazzetta.gr τα όσα είπε για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για την προοπτική του ΠΑΟΚ. Ονειρευόμουν πάντα να παίξω στην Ευρώπη και είναι ένα επιπλέον κίνητρο ότι θα παίξω στο Europa League με τους Έλληνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα