Γιακουμάκης: «Πράξεις και κούπες, όχι λόγια!» (vid)

Γιακουμάκης: «Πράξεις και κούπες, όχι λόγια!» (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Γιακουμάκης: «Πράξεις και κούπες, όχι λόγια!» (vid)

bet365

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Γιακουμάκης φάνηκε προσγειωμένος και μίλησε για τα όνειρά του με την ΑΕΚ και του Μαύρο, Νικολαΐδη και Δημητριάδη που τσεκάρει και θέλει να τους μοιάσει

Συγκεντρωμένος στο στόχο του, ταπεινός και κυρίως προσγειωμένος... Αυτό αποδεικνύουν τα λόγια που χρησιμοποίησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Γιώργος Γιακουμάκης στο επίσημο site της ομάδα (aekfc.gr). Μάλιστα αναφέρθηκε και στους Θωμά Μαύρο, Ντέμη Νικολαΐδη και Βασίλη Δημητρίαδη που έχει παρακολουθήσει μέσω βίντεο και θα ήθελε να τους μοιάσει όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος και περιμένω να δουλέψω σκληρά! Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι πολύ θετικά! Αυτό που ελπίζω είναι να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια με την ομάδα μας. Νιώθω μεγάλη ανυπομονησία μέχρι να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι, να βάλω το πρώτο μου γκολ και να το πανηγυρίσω μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ» υπογράμμισε ο Γιώργος Γιακουμάκης στο aekfc.gr και κατέληξε λέγοντας:

«Δε θέλω να πω πολλά λόγια! Μόνο ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο,τι έχω να πω θέλω να το δείξω με πράξεις μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζω την παράδοση με τους επιθετικούς της ΑΕΚ. Έχω παρακολουθήσει σε βίντεο τον Θωμά Μαύρο, τον Βασίλη Δημητριάδη και φυσικά τον μεγάλο Ντέμη Νικολαΐδη και θέλω να προσπαθήσω να τους μοιάσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα