«Tαλέντο ο Άλτμαν, αλλά δεν έχει ωριμάσει ακόμα!»

«Tαλέντο ο Άλτμαν, αλλά δεν έχει ωριμάσει ακόμα!»

«Tαλέντο ο Άλτμαν, αλλά δεν έχει ωριμάσει ακόμα!»

bet365

Ο Ισραηλινός ρεπόρτερ, Όρι Κούπερ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr τον Όμρι Άλτμαν που έκλεισε στον Παναθηναϊκό. «Κάνει πολλές ντρίμπλες αντί να πασάρει, χρειάζεται βελτίωση».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Όμρι Άλτμαν εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο Ισραηλινός ρεπόρτερ της Yedioth Ahronoth, Όρι Κούπερ μίλησε στο gazzetta.gr για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Χάποελ Τελ Αβίβ εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για το αν μπορεί να διακριθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Κούπερ, επισημαίνει την ικανότητα του Άλτμαν στις ντρίμπλες, όμως σημειώνει πως δεν έχει ωριμάσει ακόμη ποδοσφαιρικά!

«Ο Άλτμαν τα τελευταία χρόνια έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στο Ισραήλ. Σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για την Φούλαμ στην Premier League και άπαντες έκαναν λόγο για έναν μελλοντικό ποδοσφαιρικό αστέρι στο Ισραήλ.

Το ίδιο συνέβη και όταν επέστρεψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε εκεί να βρει θέση βασικού.

Διαθέτει ταλέντο, αλλά κυρίως έχει πολύ καλή ικανότητα στις ντρίμπλες αλλά και στις μακρινές μπαλιές. Το παιχνίδι του δεν έχει ωριμάσει όμως ακόμα.

Κάνει πολλές ντρίμπλες, αντί να πασάρει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να βελτιώσει εάν θέλει να επιτύχει στην Ελλάδα.

Η περασμένη σεζόν δεν ήταν εύκολη για αυτόν, αφού η Χάποελ Τελ Αβίβ χρεοκόπησε και της αφαιρέθηκαν 9 βαθμοί από το δικαστήριο με συνέπεια να υποβιβασθεί στην 2η κατηγορία.

Ο Άλτμαν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, αλλά όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έτσι και εκείνος δεν γλίτωσε από την κριτική των οπαδών.

Πιστεύω πως στην παρούσα φάση θα μπορούσε να βοηθήσει σε ένα μέτριο σύλλογο στην Ελλάδα με δυνατότητες να πετύχει περισσότερα πράγματα. Θα πρέπει πρέπει να σημειώσει σύντομα πρόοδο γιατί ο καιρός περνάει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα