Ο Χάσι θέλει πέντε καλά χαφ για δύο θέσεις

Ο Χάσι θέλει πέντε καλά χαφ για δύο θέσεις

Ο Χάσι θέλει πέντε καλά χαφ για δύο θέσεις

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο gazzetta το σκεπτικό του Χάσι για το δίδυμο στον άξονα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει ο Χάσι για να αποδώσει καρπούς προϋποθέτει δυο πολύ καλούς κεντρικούς χαφ, δύο παίκτες που θα παίζουν "μπρος και πίσω" και θα βοηθάνε πάρα πολύ τόσο ανασταλτικά, όσο και στη σωστή μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, στα άκρα και στους δύο επιθετικούς, τον σέντερ φορ και τον μεσοκυνηγό.

Αυτό έχει εξηγήσει ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, τον Ουσίγιος, τονίζοντας ότι θέλει πέντε πολύ καλούς παίκτες γι΄ αυτές τις δύο θέσεις-κλειδί της ενδεκάδας. Να έχει δηλαδή πέντε επιλογές για τις δύο θέσεις, το εξάρι και το οκτάρι η, πιο σωστά, όπως το θέτει ο Χάσι, για το εξαροοκτάρι και το οκταροεξάρι. Θέλει μάλιστα οι τρεις να είναι πρώτης γραμμής κι οι άλλοι δύο ανταγωνιστικοί.

Προς στιγμήν ο Ολυμπιακός έχει για αυτές τις δύο θέσεις εφτά παίκτες! Τους Ρομάο, Μαρτίνς, Ανδρούτσο, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Σιώπη, Μπουχαλάκη. Μόνο που από τους εφτά φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι να μείνουν οι τρεις. Διότι πολύ απλά ο Χάσι έχει ζητήσει δύο κεντρικούς χαφ. Τον Ντεφούρ η, τον Οφόε, σαν οκταροεξάρι κι έναν ακόμη χαφ που έχει εντοπίσει, σαν εξαροοκτάρι. Με ιδανική, αλλά πάρα πολύ δύσκολη, επιλογή να έρχονταν κι ο Ντεφούρ κι ο Οφόε!

Άρα, για τις θέσεις των κεντρικών χαφ απομένουν τρεις παίκτες, εκ των οποίων σίγουρος πρέπει να θεωρείται μόνο ο Ρομάο. Συνεπώς, είναι δύο θέσεις μεταξύ των έξι υπόλοιπων παικτών, με τον Ανδρούτσο νομίζω να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη μία. Κι ίσως τον Κασάμι τις λιγότερες, υπό την έννοια ότι στο πρώτο φιλικό ο προπονητής δεν τον έβαλε καν στις θέσεις των δύο κεντρώων, αλλά σαν μεσοεπιθετικό, ενώ γενικά ο μάνατζερ του διεθνή με την Ελβετία μέσου ψάχνεται για να του κάνει μεταγραφή.

Να έχουμε υπόψιν μας, πάντως, ότι γενικά ο Χάσι προτιμάει τους πιο σωματώδεις παίκτες για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Δεν θέλει, δηλαδή, να έχει η ομάδα πολλούς κοντόσωμους παίκτες στο ρόστερ της. Με την έννοια ότι ανάμεσα σε δύο ισάξιους σε γενικές γραμμές παίκτες, θα προτιμήσει τον παίκτη τον πιο δυνατό και πιο ψηλό.

Βέβαια, όλα αυτά που λέμε είναι «στα χαρτιά». Διότι, μέσα από κάθε φιλικό ο κάθε παίκτης παίρνει την ευκαιρία του και μπορεί να αλλάξει γνώμη στον προπονητή. Εξ ου και θεωρώ ότι το σημερινό φιλικό, αλλά και της Κυριακής με τον Πανιώνιο μπορεί να παίξουν ένα αρκετά σοβαρό ρόλο στις οριστικές επιλογές του Κοσοβάρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.