Αυτά ισχύουν για Παζντάν και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά ισχύουν για Παζντάν και Ολυμπιακό

bet365

Ο Μιχάλ Παζντάν θέλει να δουλέψει ξανά με τον Μπεσνίκ Χάσι και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Tι λένε οι Πολωνοί για τις επαφές του μάνατζέρ του, αν και ο Ολυμπιακός διαψεύδει.

Στρομγκόντσετ – Μόλντε με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Σύμφωνα με πηγές από την Πολωνία, ο 29χρονος αμυντικός/μέσος βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από τον σύλλογο της Βαρσοβίας και υπάρχει... ψωμί σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Μπεσνίκ Χάσι, τον οποίο είχε πέρυσι στη Λέγκια. Η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει στα 2,5 εκατ.ευρώ, ωστόσο, οι Πολωνοί δεν έχουν πρόβλημα να διαπραγματευτούν και να ρίξουν την τιμή στα 2 εκατομμύρια. Ο εκπρόσωπος του Παζντάν έχει μιλήσει επίσημα με τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό, ώστε να τα βρουν για τη μεταγραφή. Βέβαια, μπορεί να υπάρξει και σενάριο δανεισμού με οψιόν αγοράς για τους Πειραιώτες, οπότε αναμένονται και εξελίξεις... Μπορεί οι Πολωνοί να μιλούν για επαφές, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι διαψεύδουν πως υπάρχει επίσημη κρούση με την πλευρά του έμπειρου αμυντικού της Λέγκια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα