Προχωράει με τους Ιρανούς ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Προχωράει με τους Ιρανούς ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει τον σχεδιασμό του. Μασούντ και Χατζισαφί σε πρώτο πλάνο.

Το δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανιωνίου. Ο Χρήστος Δάρας τόνισε πως είναι πολύ κοντά σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών χωρίς όμως να προσθέσει κάτι άλλο.

Και οι τρεις έχουν ένα κοινό στοιχείο απ' ότι φαίνεται. Είναι Ιρανοί. Η συγκεκριμένη αγορά... πηγαίνει στον «Ιστορικό» κάτι που αποδείχθηκε και με τον Ανσαριφάρντ αλλά φυσικά και με τον Μασούντ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο τελευταίος θα είναι ο ένας από τους τρεις μιας και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Πανιώνιο και μαζί του θα είναι και ο Χατζισαφί ο οποίος παντρεύτηκε και αναμένεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους «κυανέρυθρους».

Ο τρίτος είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Για την ώρα τουλάχιστον. Ο Ταρεμί είναι στην λίστα του Πανιωνιού αλλά ο σύλλογός του (Περσέπολις) δεν δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα