Νικοπολίδης: «Η Μπαρτσελόνα ταιριάζει στον Βαλβέρδε»

Gazzetta team
Νικοπολίδης: «Η Μπαρτσελόνα ταιριάζει στον Βαλβέρδε»

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στάθηκε στο μεγάλο στοίχημα για την επιτυχία του στη Μπαρτσελόνα.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τρέφει απεριόριστο σεβασμό για το πρόσωπό του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην εφημερίδα Documento για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας: «Νομίζω αυτό που τον κάνει επιτυχημένο και έκανε τη Μπαρτσελόνα να τον επιλέξει είναι η αγωνιστική φιλοσοφία του που συμβαδίζει με αυτή του συλλόγου. Ως ποδοσφαιριστής πέρασε από εκεί και γνωρίζει το πως δουλεύει η Μπαρτσελόνα, ενώ ως προπονητής του αρέσει αυτό που κάνει η ομάδα. Κατοχή μπάλας, πρέσινγκ. Είναι ένας επιθετικός προπονητής και νομίζω οι παίκτες που διαθέτει η ομάδα ταιριάζει σε αυτό που θέλει να φτιάξει».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όσον αφορά το μεγάλο στοίχημα για τον πάγκο της Μπάρτσα; Ο Νικοπολίδης είπε: «Στον Ολυμπιακό μπορούσε να διαχειριστεί τις προσωπικότητες και είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές, όπως και στο Μπιλμπάο. Φυσικά όταν αλλάζεις επίπεδο, γιατί μιλάμε για μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης όπως η Μπαρτσελόνα με κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και τον Μέσι φυσικά, που είναι ο καλύτερος, το στοίχημα είναι το πως θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος .Αν το καταφέρει, μπορεί να πετύχει. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η διαχείριση του υλικού και των μεγάλων προσωπικοτήτων και κυρίως του Μέσι, γύρω από τον οποίο κινείται η ομάδα. Για τις προπονητικές του ικανότητες είμαι σίγουρος».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα