Ο Φουστέρ και η ειλημμένη απόφαση

Θάνος Σαρρής
Ο Φουστέρ και η ειλημμένη απόφαση

bet365

Ο Νταβίδ Φουστέρ είχε αποφασίσει από τα μέσα της σεζόν να κρεμάσει τα παπούτσια του, θέλοντας να αφιερώσει χρόνο η οικογένειά του.

Oι εφημερίδες της Μαδρίτης το δημοσιοποίησαν αμέσως μετά την άνοδο της Χετάφε στην Primera Division. Ο Νταβίδ Φουστέρ βάζει τέλος στην καριέρα του. Δεν πρόκειται για μια υπόθεση ή για μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στους Ισπανούς. Και δεν ήταν μια απόφαση εν βρασμώ ψυχής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η σκέψη είχε μεστώσει στο μυαλό του από τα μέσα της σεζόν.

Ο Φουστέρ επέστρεψε στην πατρίδα του μετά το ξεχωριστό κεφάλαιο του Ολυμπιακού έχοντας στο μυαλό του ότι θα έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Τον... έτρωγε πάντα ότι επί της ουσίας δεν βρίσκεται κοντά στους δύο γιους του. Ξεκίνησε έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο τραυματίστηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου και έχασε αρκετό έδαφος. Όταν επανήλθε, στα μέσα Νοεμβρίου, πήρε την απόφασή του. Έχοντας φτάσει 35 και έχοντας επιστρέψει στην Ισπανία, κατάλαβε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει. Ωστόσο, δεν είπε τίποτα. Δεν ήθελε να επηρεάσει την προσπάθεια της ομάδας του για άνοδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αφού λοιπόν ο μεγάλος στόχος επετεύχθη, αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει και χαρούμενος πλέον για τον τρόπο που το δικό του φινάλε συνδυάστηκε με μια σημαντική στιγμή για την ομάδα του, ετοιμάζεται να αφοσιωθεί στην οικογένειά του!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα