«Σουτάρει» τον Ραϊόλα και ανανεώνει ο Ντοναρούμα!

«Σουτάρει» τον Ραϊόλα και ανανεώνει ο Ντοναρούμα!

Κώστας Ζάλιαρης
«Σουτάρει» τον Ραϊόλα και ανανεώνει ο Ντοναρούμα!

bet365

Οι χειρισμοί και τα παιχνίδια του Μίνο Ραϊόλα με τη διοίκηση της Μίλαν δεν αρέσουν καθόλου στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος για «διαζύγιο» με τον μάνατζερ και για υπογραφή νέου συμβολαίου!

Ο νεαρός τερματοφύλακας που σε πρώτο βαθμό είχε απορρίψει την προσφορά που του έγινε από τους «ροσονέρι» για να επεκτείνει την παρουσία του στο «Σαν Σίρο» για αρκετά χρόνια, δείχνει πως βαρέθηκε πλέον τους χειρισμούς και τις «πονηριές» του Μίνο Ραϊόλα.

Εξάλλου, η διοίκηση της Μίλαν αναφέρθηκε τον δημοφιλή εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών για τις τακτικές που ακολουθεί και τις γενικότερες προθέσεις του όταν προσπαθεί να κερδίσει κάτι ή όταν έχει προαποφασίσει για κάτι και απλά... κάνει τα παιχνίδια του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Χιλή – Αυστραλία (21+).

Έτσι, όπως αναφέρει η «La Nazione», ο Ντοναρούμα είναι πλέον έτοιμος να σταματήσει τη συνεργασία του με τον ατζέντη και να παραμείνει στη Μίλαν υπογράφοντας νέο συμφωνητικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα