Ο Χάσι έχει σκεφτεί και Φορτούνη - Μάριν μαζί

Ο Χάσι έχει σκεφτεί και Φορτούνη - Μάριν μαζί

Δημήτρης Τομαράς
Ο Χάσι έχει σκεφτεί και Φορτούνη - Μάριν μαζί

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει σκεφτεί και το ενδεχόμενο να έχει μαζί στην 11άδα τον Κώστα Φορτούνη και τον Μάρκο Μάριν. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Τον Μάριν τον εκτιμά πολύ ως άνθρωπο και σαν παίκτη και τον έχει διαρκώς από κοντά. Εκτός όμως από τον Γερμανό άσο υπάρχει και ο Φορτούνης στην ομάδα.

Στα πλάνα του και στις συζητήσεις του με συνεργάτες του ο Μπέσνικ Χάσι έχει σκεφτεί και μία διάταξη με Φορτούνη - Μάριν μαζί. Άλλωστε στην επίθεση ζητάει διαρκή κίνηση αλλά και εναλλαγές θέσεων. Σε έναν τέτοιο σχηματισμό σαφώς και θα έχει πολύ πιο καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη. Προς το παρόν πάντως ο Χάσι... τεστάρει τα δύο αυτά... βαριά του όπλα χωριστά και έχοντας τον έναν απέναντι στον άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα