Σνεμπάουερ στο Gazzetta.gr: «Προσευχόμασταν όλο το βράδυ για τον Παναγιώτη»!

Σνεμπάουερ στο Gazzetta.gr: «Προσευχόμασταν όλο το βράδυ για τον Παναγιώτη»!

Δημήτρης Τομαράς
Σνεμπάουερ στο Gazzetta.gr: «Προσευχόμασταν όλο το βράδυ για τον Παναγιώτη»!

bet365

Ο μέσος της Βάτενς Νίκο Σνεμπάουερ μιλά στο Gazzetta.gr για τις αγωνιώδεις στιγμές που βίωσε και εκείνος με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου και αποκαλύπτει τις προσευχές όλων στην ομάδα του για να γίνει καλά. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η εικόνα παικτών της Βάτενς να έχουν βάλει τα κλάματα προφανώς και έδειχνε το πόσο είχαν επηρεαστεί και εκείνοι ψυχολογικά από τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο μέσος των Αυστριακών, Νίκο Σνεμπάουερ, μίλησε στο Gazzetta.gr για εκείνες τις δύσκολες στιγμές στο γήπεδο Στανς. «Σας μιλάω ειλικρινά έπαθα μεγάλο σοκ μόλις είδα τον Παναγιώτη να πέφτει στο έδαφος. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι ανάλογο σε γήπεδο. Και εγώ και όλα τα παιδιά στην ομάδα προσευχόμασταν όλο το βράδυ για να γίνει καλά και να γυρίσει πολύ γρήγορα και γερός και δυνατός στα γήπεδα», μας τόνισε αρχικά ο γεννημένος το 1998 παίκτης της Swarovski Βάτενς. Στην συνέχεια σχολίασε ότι «όλοι μας είχαμε στο μυαλό μας συνέχεια τον Παναγιώτη εκείνες τις στιγμές και το πάνε όλα καλά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χιλή – Αυστραλία, αν η Αλέξις Σάντσες σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Σας λέω πως μόνο αυτό σκεφτόμασταν». Ο Σνεμπάουερ μάλιστα διευκρίνισε πως στην συγκεκριμένη φάση «ήταν ο σέντερ μπακ μας ο Νοιράντερ που έβαλε το πόδι του και χτύπησε ο Παναγιώτης με την κλωτσιά του. Και αυτός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί».

Ο ποδοσφαιριστής της Βάτενς προσθέτει πως «αναμφίβολα ήταν η πιο δύσκολη και στενάχωρη στιγμή που έχω ζήσει σε γήπεδο. Ναι όντως ήταν μεγάλο σοκ για εμάς και υπήρχαν παιδιά από την ομάδα που έβαλαν τα κλάματα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ και ειλικρινά που μαθαίνουμε πως ο Παναγιώτης είναι καλά. Προσωπικά θα προσπαθήσω να τον βρω και στα social media για να του γράψω και από εμένα και εκ μέρους της ομάδας». Η Βάτενς από την μεριά της πάντως με το που τελείωσε το παιχνίδι ανάρτησε στα social media της ευχή για ταχεία ανάρρωση του Ρέτσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα