Τα... ζόρια για Κασάμι και Μπουχαλάκη

Τα... ζόρια για Κασάμι και Μπουχαλάκη

Δημήτρης Τομαράς
Τα... ζόρια για Κασάμι και Μπουχαλάκη

bet365

Οι Κασάμι και Μπουχαλάκης συνεχίζουν να είναι δύσκολη θέση ως προς την παραμονή τους στο ρόστερ τη νέα σεζόν. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο μεν Μπουχαλάκης παρότι φαίνεται πως προσπαθεί δεν έχει βγάλει μία εικόνα τέτοια ώστε να πείσει τον Χάσι πως αξίζει το κάτι παραπάνω σε έναν άξονα όπου επικρατεί... πολυκοσμία. Οι Άγγλοι και χθες επέμεναν πως θα πάει για δανεικός στην Φόρεστ για να κάνει το ανάποδο... δρομολόγιο ο Βέλλιος. Όπως και να έχει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν προκύπτει να είναι στις πρώτες επιλογές του Χάσι.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χιλή – Αυστραλία, αν η Αλέξις Σάντσες σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Από την άλλη ο Κασάμι όσο ποιοτικός και καλός παίκτης και εάν είναι δεν έχει... ξετρελάνει τον ερυθρόλευκο τεχνικό στην προετοιμασία. Μάλιστα αρκετές φορές τον βάζει ως εξτρέμ ή πιο μπροστά από τον άξονα, θέλοντας να δει μήπως μπορέσει να τον... χωρέσει και εκεί. Και ο Ελβετός δηλαδή παραμένει ένα σημαντικό... ερωτηματικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία ακόμα τέτοια περίπτωση παίκτη (σ.σ. του οποίου το θέμα και το μέλλον είναι ανοιχτά) είναι και του Γιαννιώτα. Κατά τα άλλα ο Σισέ ενώ δεν ξεκίνησε καλά έχει διορθώσει την εικόνα του, κερδίζοντας πόντους όπως έχουμε αναφέρει ξανά ενώ όλοι οι μικροί της νέας... φουρνιάς κάνουν από την πρώτη μέρα πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα