«Σύμμαχος» ο Χάσι για Οφόε και... εμπόδιο η Λέγκια

«Σύμμαχος» ο Χάσι για Οφόε και... εμπόδιο η Λέγκια

Δημήτρης Τομαράς
«Σύμμαχος» ο Χάσι για Οφόε και... εμπόδιο η Λέγκια

bet365

Ο Οφόε οφείλει πολλά στον Χάσι ποδοσφαιρικά και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, πλην όμως η Λέγκια με την στάση της δεν βοηθά στο τελικό deal.

Ένας εκ των επιβεβαιωμένων στόχων εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό είναι ο Οφόε. Ο 28χρονος άσος που μπορεί να παίξει αμυντικός και κεντρικός χαφ αλλά και επιτελικός μέσος συνιστά μία μεγάλη μεταγραφική επιθυμία του Χάσι. Οι δύο πλευρές δεδομένα έχουν μιλήσει, όπως έχει συμβεί και με τον στόπερ Πάζνταν. Το μεγάλο αστέρι της Λέγκια έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κοσοβάρο τεχνικό και θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του. Πλην όμως οι αξιώσεις της Λέγκια Βαρσοβίας στον οικονομικό τομέα αλλά και η προτεραιότητά της να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της δεν βοηθούν τόσο την υπάρχουσα κατάσταση.

Ουσιαστικά το πλέον βασικό... αγκάθι είναι να καμφθούν οι αντιστάσεις της Λέγκια. Για τον Οφόε πάντως φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση ο Ολυμπιακός να παλέψει μέχρις εσχάτως και όπως του βγει. Το θετικό είναι πως το συμβόλαιό του με τους Πολωνούς εκπνέει και εάν δεν ανανεώσει τελικώς τότε τα οικονομικά δεδομένα θα πέσουν αρκετά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα