Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Μπεργκ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Μπεργκ

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες για να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από την παραχώρηση του Μπεργκ.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από την Τετάρτη πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η πλευρά του Σουηδού επιθετικού αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μην οδηγηθούν οριστικά στα δικαστήρια και χάσουν και οι δύο. Όπως φάνηκε έτσι κι αλλιώς από την ανακοίνωση των «πρασίνων» την Παρασκευή, η συμβιβαστική λύση αποτελεί μονόδρομος.

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός ανοίγει και επίσημα το δρόμο για να γίνει η πώληση, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο παίκτης αποκλείεται να γυρίσει και το ζητούμενο είναι το ποσό που θα καταβάλει η Αλ Αλαΐν για να τον αποκτήσει.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα κυμαίνεται από 2 ώς τρία εκατομμύρια, χωρίς ακόμα να υπάρχει βεβαιότητα για το που θα... κάτσει η μπίλια τις επόμενες μέρες. Πάντως, το σίγουρο είναι πως το τελικό ποσό θα απέχει χιλιόμετρα από τη ρήτρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα