Χάσι: «Να δώσουμε στον κόσμο την χαρά των ομίλων του Champions League»!

Χάσι: «Να δώσουμε στον κόσμο την χαρά των ομίλων του Champions League»!

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Να δώσουμε στον κόσμο την χαρά των ομίλων του Champions League»!

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι περιμένει και την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού και όπως λέει στο Gazzetta.gr και τους απεσταλμένους στο Ζέεφελντ θέλει να δώσει την χαρά των ομίλων του Champions League στον κόσμο. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε αμυντικός χαφ που διακρίθηκε στο Βέλγιο και πήρε τίτλους. Σκληρή θέση που απαιτεί σοβαρότητα, συγκέντρωση, πειθαρχία, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Στην προπονητική του πορεία ο 45χρονος σήμερα Κοσοβάρος προπονητής του Ολυμπιακού δεν διαφέρει και πολύ. Πίσω από το σκληρό αυτό και αυστηρό πρόσωπο στις προπονήσεις υπάρχει όμως και ο άνθρωπος Χάσι που λύγισε και έκλαψε στον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Λάτρης του 4-2-3-1 και της πολλής δουλειάς δίνει στο Gazzetta.gr και τους απεσταλμένους στο Ζέεφελντ το βασικό του στίγμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ετοιμασία για την ομάδα προκειμένου να πάει στους ομίλους του Champions League και να δώσει χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Άλλωστε όλο του το μοτίβο και ο τρόπος που δουλεύει και το... χτίσιμο της ομάδας είναι για να περάσει δύο αντιπάλους και να πάει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο α' σκέλος της συνέντευξής του ο Μπέσνικ Χάσι είπε μεταξύ άλλων για:

Το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του Ρέτσου, τις αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού και το δέσιμο που υπάρχει: Πράγματι ήταν ένα περιστατικό που έδειξε την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι μεταξύ τους και ειδικά τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου. Το συζητήσαμε αυτό φυσικά και στο επιτελείο μεταξύ μας. Ήταν κάτι πολύ όμορφο που είδαμε όλους τους παίκτες να στέκονται δίπλα στον Παναγιώτη (σ.σ. Ρέτσο) με αυτόν τον τρόπο. Τέτοιου είδους ενότητα είναι κάτι που θα το χρειαστούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά και κατά την διάρκεια της σεζόν, έτσι ώστε να λειτουργούμε ως οικογένεια. Έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί και ως μία οικογένεια.
Το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το όνειρό του με την ομάδα και το τι θέλει να παρουσιάσει στο γήπεδο: Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο και θέλω να ζήσω με τον Ολυμπιακό είναι το Champions League. Οι όμιλοι του Champions League. Αυτό έλλειψε πέρσι. Όλοι αυτό θέλουμε και όλοι γι’ αυτό δουλεύουμε. Θέλω να τους πω ότι θέλω η ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, καλό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο που αξίζει να το βλέπει ο κόσμος και να το χαίρεται. Θα γίνουν και κάποιες προσθήκες, θα γίνουν κάποιες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, όμως, θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλο μας τον εαυτό για να τους δώσουμε την χαρά, να πάμε στο Champions League και να τους προσφέρουμε νίκες και καλό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα