Χωρίς Μπεργκ το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Χωρίς Μπεργκ το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Gazzetta team
Χωρίς Μπεργκ το ξεκίνημα της προετοιμασίας

bet365

Με το σίριαλ του Μπεργκ να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός ξεκινά τη Δευτέρα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν ξεκινάει τη Δευτέρα με εξετάσεις, ενώ την Τρίτη θα λάβει χώρα η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τους παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Σε αυτούς δεν βρίσκεται το όνομα του Μπεργκ, για τον οποίο το πόκερ συνεχίζεται, ενώ εκτός είναι και ο Βλαχοδήμος με τον Μπουμάλ που έχουν υποχρεώσεις με τους διεθνείς. Κανονικά θα βρεθούν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αναλυτικά


Επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 για τον Παναθηναϊκό

Με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ξεκινάει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου η προετοιμασία του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν από το πρωί τις εξετάσεις, ενώ την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Στο προσκλητήριο του τεχνικού τιμ για τη Δευτέρα θα βρίσκονται οι Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Βλαχοδήμος Π., Ρινάλντι, Βέμερ.

Την Τρίτη θα ενσωματωθεί ο Βιγιαφάνιες ενώ την Τετάρτη θα επιστρέψουν από την άδειά τους οι διεθνείς Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου. Οι Ο. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Στις 6 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και θα δώσει ακόμα ένα φιλικό πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρησή της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα