Μαζί με τον Ρέτσο ο Θέος

Μαζί με τον Ρέτσο ο Θέος

Δημήτρης Τομαράς
Μαζί με τον Ρέτσο ο Θέος

bet365

Ο Χρήστος Θέος είχε την σωτήρια παρέμβαση στον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου και ήταν και στο πλευρό του και στο μπάρμπεκιου της ομάδας του Ολυμπιακού. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Χάρις στον γιατρό Χρήστο Θέο και το ιατρικό team του Ολυμπιακού πήγαν όλα καλά στην περίπτωση του Ρέτσου και τον τραυματισμό του που προκάλεσε σοκ σε όλη την ομάδα στο περιθώριο του φιλικού με τη Βάτενς στο Στανς. Ο νεαρός σέντερ μπακ βγήκε από το νοσοκομείο επανεντάχθηκε στον σύλλογο και δείχνει να είναι εντελώς καλά με την ομάδα να επιστρέφει στην κανονικότητά της σιγά σιγά. Το Σάββατο ο γιατρός των Πειραιτών ήταν στο πλάι του Παναγιώτη Ρέτσου για τις απαιτούμενες συμβουλές. Εξάλλου οι χειρισμοί του Θέου, η ψυχραιμία του και οι οδηγίες του ήταν εκείνες που έβγαλαν τον Παναγιώτη Ρέτσο από μία πολύ δύσκολη κατάσταση με τον συγκεκριμένο τραυματισμό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα