Ο Τσόρι... πλησιάζει στην Ριζούπολη

Γιώργος Ντυμένος
Ο Τσόρι... πλησιάζει στην Ριζούπολη

bet365

Ο χρόνος είναι «σύμμαχος» του Απόλλωνα και όσο περνά, αυξάνονται οι πιθανότητες ώστε ο Αργεντινός να γίνει παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Οταν αναφέρεται κάποιος στο ενδεχόμενο ο Τσόρι Ντομίνγκες να φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα, καλείται να είναι πολύ προσεκτικός. Τα δεδομένα παραμένουν ουσιαστικά ίδια, ενώ η χθεσινή τοποθέτηση του Μαρσέλο Γκαγιάρδο ουσιαστικά έφερε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως τη μόνη ομάδα που έχει ουσιαστικά κινηθεί για την απόκτησή του. Ο χρόνος λοιπόν είναι «σύμμαχος» για την ομάδα της Ριζούπολης, αλλά πλέον μπορεί κάποιος να πει πως «ο Αργεντινός πλησιάζει στον Απόλλωνα». Προσοχή, δεν έχει «κλείσει». Παραμένει το φαβορί και... πλησιάζει. Το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου ενδέχεται να αποδειχθεί... καθοριστικό.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα