Χαρά και ανακούφιση στον Ολυμπιακό για Ρέτσο

Χαρά και ανακούφιση στον Ολυμπιακό για Ρέτσο

Δημήτρης Τομαράς
Χαρά και ανακούφιση στον Ολυμπιακό για Ρέτσο

bet365

Απολύτως καλά είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό της Παρασκευής. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Ο νεαρός αμυντικός λαχτάρησε άπαντες όταν έπεσε στο γρασίδι, με τη γλώσσα του να φάνηκε να έχει γυρίσει και το κορμί του να μην κινείται, ως αποτέλεσμα του χτυπήματος που δέχθηκε από κλωτσιά στο χείλος του και την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο.

Άπαντες έτρεξαν πάνω του και με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου το παιδί επανήλθε, ανακτώντας τις αισθήσεις του, ώστε να διακομιστεί και στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστρατεύθηκαν δύο ασθενοφόρα, στο ένα εκ των οποίων υπήρχε και γιατρός και γενικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι ενήργησαν με αμεσότητα για να γίνει καλά ο Ρέτσος.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χετάφε – Τενερίφη αν ο Νταβίντ Φουστέρ σκοράρει (21+).

Ο ποδοσφαιριστής, από το βράδυ της Παρασκευής έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» και η εξέλιξη αυτή, έπειτα και από τις «καθαρές» εξετάσεις, χαροποίησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας που τον περίμεναν πως και πως.

«Σουβενίρ» από το χτύπημα, ένα θλαστικο τραύμα στο χείλος του... Το Σάββατο δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους και σιγά σιγά τις επόμενες μέρες θα μπει σε διαδικασία προπονήσεων.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μποτία, Φορτούνης και Σισέ χτύπησαν προς το τέλος της πρωινής προπόνησης, όμως ουδείς φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Οι Βιάνα και Σκαφίδας προφυλάσσονται από τον Χάσι, αφού αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα