Ρώσοι χούλιγκαν γυμνάζονται και... περιμένουν τους Άγγλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρώσοι χούλιγκαν γυμνάζονται και... περιμένουν τους Άγγλους!

bet365

Ο συναγερμός για τους Άγγλους έχει ηχήσει πολύ νωρίς, όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αφού οι ταξιδιώτες από το Νησί φαίνεται πως θα έρθουν αντιμέτωποι γι' ακόμα μια φορά με τους χούλιγκαν της Ρωσίας!

Η «Daily Mail», φέρνει στο φως πληροφορίες που συνέλεξε από τον τόπο που θα διοργανωθεί το επόμενο Μουντιάλ, σε έναν χρόνο από τώρα και οι ενδείξεις δεν είναι καθόλου καλές για τους Άγγλους...

Ναι μεν οι Ρώσοι σέβονται τους Βρετανούς γιατί όπως λένε «εκπροσωπούν τον... παλιό χουλιγκανισμό και ακόμα και σήμερα οι οπαδοί των αγγλικών ομάδων πραγματοποιούν αποβάσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις στα παιχνίδια των ομάδων τους», όμως η κόντρα αυτή δεν θα σταματήσει να υφίσταται.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χετάφε – Τενερίφη αν ο Νταβίντ Φουστέρ σκοράρει (21+).

Μάλιστα, γίνεται λόγος για... σκληρή προετοιμασία από τους οικοδεσπότες που περνούν πολλές ώρες στα γυμναστήρια, περιμένοντας το καλοκαίρι του 2018 και τους Άγγλους στις ρωσικές πόλεις...

«Στο Euro του 2016 ήμασταν πολύ δυνατοί και είχαμε κόσμο για να τους αντιμετωπίσουμε...» ανέφερε ο Αλεξάντερ Σπρίγκιν, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να βρεθεί στα ματς του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, λόγω του ιστορικού του από τις «μάχες»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα