Αποσύρθηκε ο Αρμπελόα

Κώστας Ζάλιαρης
Αποσύρθηκε ο Αρμπελόα

bet365

Στην ηλικία των 34 ετών, ο Αλβάρο Αρμπελόα αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του, έχοντας μείνει πλέον ελεύθερος και από τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας, μέλος της εκπληκτικής εθνικής ομάδας της πατρίδας του που κατέκτησε τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2008 και του 2012 αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Η θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν πήγε καθόλου καλά, μετρώντας μονάχα τρεις συμμετοχές και με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τα «σφυριά» θεώρησε σωστό πως ήρθε η ώρα για εκείνον να πει το αντίο...

«Είναι ώρα ν' αποχωρήσω. Από άποψη φυσικής κατάστασης ήμουν καλά για να συνεχίσω...» ανέφερε στη Marca, μέσω της οποίας ανακοίνωσε το φινάλε του.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία και αγάπησε, αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2016, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα κι ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Ρεάλ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και γι' αυτό θα είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον. Εγώ, πάντως, δεν θα καλέσω για να ζητήσω δουλειά...» ήταν τα λόγια του.

 

Τελευταία Νέα