Όλοι οι φίλαθλοι περίμεναν στο γήπεδο τα νέα για Ρέτσο

Όλοι οι φίλαθλοι περίμεναν στο γήπεδο τα νέα για Ρέτσο

Δημήτρης Τομαράς
Όλοι οι φίλαθλοι περίμεναν στο γήπεδο τα νέα για Ρέτσο

bet365

Έκδηλη και μεγάλη η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού αλλά και της Βάτενς για την κατάσταση του Ρέτσου, που δεν έφευγαν από το γήπεδο μέχρι να βεβαιωθούν πως είναι καλά. ΣΤΑΝΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν κανένας φίλαθλος δεν έφυγε από το γήπεδο περιμένοντας να μάθει τα νεότερα για την κατάσταση του μικρού. Ειδικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ρωτούσαν διαρκώς τους ανθρώπους της ομάδας και ακόμα και τους εκπροσώπους των media για το πως είναι ο Ρέτσος. Όταν μεταφέρθηκε με το φορείο προς το ασθενοφόρο άπαντες ως γνωστόν τον χειροκρότησαν ενώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν "Ρέτσος, Ρέτσος" και "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός". Η κίνηση δε του Ρέτσου να κάνει νεύμα πως είναι καλά και να χαμογελάσει και λίγο έδωσε σε όλους μεγάλη δύναμη και ανακούφιση εκείνη την στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα