Τέσσερις... κερδισμένοι από το πρώτο φιλικό

Τέσσερις... κερδισμένοι από το πρώτο φιλικό

Δημήτρης Τομαράς
Τέσσερις... κερδισμένοι από το πρώτο φιλικό

bet365

Οι Βέργος, Σισέ, Κούτρης και Χουτεσιώτης είναι τέσσερις περιπτώσεις παικτών που κέρδισαν για τα καλά τις εντυπώσεις με Βάτενς. ΣΤΑΝΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Βέργος ήταν μαζί με τον Μεγαρίτη οι 2 σκόρερ του φιλικού αγώνα με την Swarovski Βάτενς στο Στανς αλλά το πιο σπουδαίο για εκείνον ήταν ο τρόπος που αντιμετώπισε και διαχειρίστηκε το ματς. Με κινήσεις σύγχρονου φορ, με πολύ καλές ενέργειες και ξεμαρκαρίσματα στην πλάτη της άμυνας και ενώ εκτός από το τέρμα του είχε και πολύ καλές συνεργασίες με Μανθάτη και Κασάμι και πίεζε και πολύ καλά και ψηλά την αντίπαλη άμυνα για κλεψίματα και αντεπιθέσεις. Έχει προοδεύσει και ωριμάσει πολύ ποδοσφαιρικά, έχοντας δουλέψει ανάλογα και αυτό φαίνεται.
Στην αμυντική γραμμή τώρα ο Κούτρης στο αριστερό άκρο εκτός από τις διαρκείς κρούσεις που έκανε, είχε και αρκετές σωστές μεταβιβάσεις, έβγαλε αισθητά την ομάδα του στη επίθεση και ενώ και αμυντικά είχε σωστές τοποθετήσεις και αντιδράσεις. Ο Ελληνοβραζιλιάνος παραμένει μία ευχάριστη... νότα στην προετοιμασία. Ο Σισέ δείχνει να έχει ξεπεράσει τις... φοβίες των πρώτων ημερών και ήταν σταθερός, αξιόπιστος στις μπαλιές του και με την μία και με εξαίρεση μία με δύο περιπτώσεις και θετικότατος στις... αναχαιτίσεις του και στα αμυντικά του καθήκοντα. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με ότι βλέπαμε στις πρώτες προπονήσεις. Επίσης και ο κίπερ Χουτεσιώτης στάθηκε αρκετά καλά, παρότι υπήρχαν στιγμές που απειλήθηκε από τους αντιπάλους. Σημειωτέον πρόκειται για 4 παίκτες που αξιολογούνται από τον Χάσι. Ο Χουτεσιώτης όπως όλα δείχνουν θα είναι και φέτος 3ος κίπερ αλλά οι άλλοι τρεις διεκδικούν ακόμα μία θέση στο ρόστερ. Και προφανώς η εικόνα τους σε αυτό το φιλικό τους έδωσε πολλά... credits και τους βοήθησε ενόψει της συνέχειας. Σε αυτό το ματς πάντως - που ήταν και το 1ο φετινό για την ομάδα - ο Ολυμπιακός του α' μέρους ήταν ανώτερος από εκείνον του β'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα