Με Μπίσεσβαρ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Μπίσεσβαρ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Μπίσεσβαρ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Τα… δύσκολα αρχίζουν από Δευτέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς και η δεύτερη προπόνηση κύλησε με παιχνίδι με την μπάλα. Επέστρεψε και ενσωματώθηκε με την ομάδα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προπόνηση του ΠΑΟΚ, υπό την επίβλεψη του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, με πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια με χρήση της μπάλας.

Από Δευτέρα θα ανέβουν οι ρυθμοί και όσο πλησιάζουμε στην αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το έμψυχο υλικό.

Την Παρασκευή (23.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε γήπεδο με πέντε εστίες, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα 10 εναντίον 10 σε μικρό χώρο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Νέο πρόσωπο ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και δεν συμμετείχε στο διπλό, όπως και οι Βαρέλα, Κρέσπο, Κάμπος για λόγους αποφόρτισης.

Ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω καταπόνησης του οργανισμού του από οδοντιατρική επέμβαση.

Το Σάββατο (24.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μοιραστούν σε δύο γκρουπ. Οι Κίτσιου , Λημνιός, Βαρέλα , Λεβέκ , Κρέσπο , Κάνιας , Αθανασιάδης , Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς , Λέοβατς , Πέλκας , Πούγγουρας , Χαρίσης ,Χατζηισαΐας θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα