Στιγμές αγωνίας, κλάματα και η σωτήρια παρέμβαση Θέου

Στιγμές αγωνίας, κλάματα και η σωτήρια παρέμβαση Θέου

Δημήτρης Τομαράς
Στιγμές αγωνίας, κλάματα και η σωτήρια παρέμβαση Θέου

bet365

Tο Gazzetta.gr βρίσκεται στην Αυστρία και καταγράφει τις σοκαριστικές στιγμές του τραυματισμού του Ρέτσου. Οι ατάκες των Ρισβάνη και Καπίνο και οι φωνές του γιατρού.

Ο Ρέτσος για περίπου ένα λεπτό είχε χάσει τις αισθήσεις του μετά το χτύπημά στα χείλη, ενώ φάνηκε να του γύρισε και η γλώσσα εκείνη την στιγμή. Η παρέμβαση του γιατρού Θέου στα 20 δευτερόλεπτα αποδείχθηκε σωτήρια. Μετά το χτύπημα του Νίκο Σνεμπάουερ με κλωτσιά πάνω στο χείλος η πτώση ήταν συγκλονιστική και το σοκ μεγάλο. Πρώτος φώναξε ο κίπερ της Βάτενς ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει και μετά ο Μάριν. Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε κλάματα, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της Βάτενς.

Ο Καπίνο την ώρα που χτύπησε ο συμπαίκτης του φώναζε για το αίμα που έβλεπε στο στόμα του Ρέτσου και ρωτούσε με αγωνία το τι γινόταν, ενώ ο Ρισβάνης έλεγε πως δεν είχε ποτέ ξανά βιώσει κάτι ανάλογο, πιάνοντας το κεφάλι του. Ο Μάριν έκλαιγε, ο Νικολάου έκανε τον σταυρό του για να πάνε όλα καλά και οι πιτσιρικάδες όλοι ήταν συγκλονισμένοι. Οι Γιαννιώτας, Φορτούνης και Σιώπης το ίδιο ενώ ο Βιανα κλωτσουσε μια καρέκλα από τα νεύρα του για ότι είχε γίνει. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Άπαντες συγκλονισμένοι!!!

Ο Χάσι λύγισε, δάκρυσε και περίμενε το νεύμα του γιατρού. Ο Θέος πήγε πάνω στον Ρέτσο και αφού έκανε ότι έπρεπε για να τον επαναφέρει άρχιζε να του φωνάζει "πως σε λένε ρε; πως σε λένε;". Λίγο πριν καλούσε δυνατά για ασθενοφόρο, ενώ έλεγε πως το κολάρο δεν πρέπει να βγει. Ο Ρέτσος απάντησε, είπε το όνομά του σκορπίζοντας χαμόγελα! Οι συμπαίκτες του φώναζαν ανακουφισμένοι "μίλησε, μίλησε, είναι καλά γιατρέ". Ο νεαρός στόπερ αποχώρησε με κολάρο και σε φορείο καταχεικροτούμενος από όλο το γήπεδο!!! Τραγική έλλειψη και σχεδόν εγκληματική αμέλεια από τους υπεύθυνους του φιλικού που δεν είχαν ασθενοφόρο στο γήπεδο. Το ασθενοφόρο ήρθε μεν μετά από λίγα λεπτά και πήρε τον Ρέτσο για την κλινική του Στανς που θα διανυκτερεύσει, ωστόσο οι Αυστριακοί βίωσαν και την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού που τους έλεγαν ότι "στην Γερμανία δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό. Είστε απαράδεκτοι". Ο Ολυμπιακός πάντως ενημέρωνε το βράδυ πως η κατάστασή του ηταν καλή.

ΞΑΓΡΥΠΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Φυσικά και μέσα σε όλο αυτό η ομάδα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την οικογένεια του παίκτη. Οι γονείς του Παναγιώτη ζούσαν στιγμές πολύ έντονες και μεγάλης αγωνίας για το παιδί τους. Ξαγρύπνησαν και πέρασαν πολύ μα πολύ δύσκολα. Ο Παναγιώτης αποδείχθηκε μεγάλος... μαχητής και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού το πλέον άξιο και κατάλληλο σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή. Είναι από αυτές τις στιγμές που έφεραν μνήμες από περιπτώσεις Ολαϊτάν ή άλλων παικτών πιο παλιά και άπαντες θέλουν να τις αφήσουν για τα καλά πίσω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα