Το «μπαμ» του καλοκαιριού

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Το «μπαμ» του καλοκαιριού

bet365

O Inspector Gazzet ενημερώθηκε για το Transfer Centre και επιστρέφει άρον άρον στην Αθήνα για να κάνει τα κουμάντα του με τους Ελληνες μάνατζερ.

Τα τηλέφωνα δεν σταμάταγαν να χτυπάνε. Και το ελληνικό και αυτό που έχω για το εξωτερικό είχαν πάρει «φωτιά». Εβλεπα το βλέμμα του Αζίζ Γιλντιρίμ να γίνεται ολοένα και πιο ενοχλητικό. Για όσους δεν γνωρίζουν τον κύριο είναι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε και βρισκόμασταν σ' ένα πολύ σημαντικό ραντεβού που μπορεί να κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Ομως αγαπητά μου Gazzettόπαιδα το θέμα μας δεν είναι το ραντεβού με τον Αζίζ αλλά τα τηλέφωνα από την Αθήνα. Ολοι από το Gazzetta και αρκετοί ατζέντηδες με έπαιρναν για να δω το νέο Transfer Centre του Gazzetta. Αφησα τον Γιλντιρίμ και τον παίκτη (μην βιάζεστε όλα θα σας τα πω), άνοιξα το laptop, κούμπωσα το bluetooth στ' αυτί μου και συνδέθηκα με gazzetta.gr.

Εγώ ρωτούσα αυτοί απαντούσαν.
Θα μπαίνουν όλες οι μεταγραφές της Ευρώπης;
«Ολες Inspector. Από φήμες και σενάρια μέχρι και τελειωμένες υποθέσεις»

Και πότε θα είναι στον αέρα;
«Τι πότε θα είναι ρε Inspector; 24/7 που λέτε και στο Λονδίνο. 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών».

Πρέπει κάτι να ξέρω για το Live;
«Οχι κάτι συγκεκριμένο. Απλά κάθε τελειωμένη υπόθεση η οποία ανακοινώνεται από τους συλλόγους θα έχει πράσινο χρώμα. Σου στέλνω παράδειγμα».


Ο κόσμος θα μπορεί να ρουφιανέψει ή να σχολιάσει;
«Ρε Inspector, πλάκα μας κάνεις; Το gazzetta.gr είναι το πιο interactive site στην χώρα. Θα σχολιάζουν ότι θέλουν και αν έχουν κάποια πληροφορία θα μπορούν να την λένε στο live».


Κάτι άλλο έχετε να μου πείτε;
«Και headlines θα υπάρχουν και Top10 ειδήσεων το οποίο θ' αλλάζει συχνά».


Δεν είχα τι να πω. Γνώριζα πως το gazzetta.gr καινοτομεί και πρωτοπορεί (και γι' αυτό υπέγραψα μαζί τους) αλλά δεν περίμενα ΚΑΙ κάτι τέτοιο. Ηδη πόσοι Ελληνες μάνατζερ με πήραν τηλέφωνο και με ρώταγαν αν μπορούμε να... περάσουμε κάποιο σενάριο για να βολέψουν και ν' αυξήσουν τις προτάσεις των πελατών τους.

Αυτή είναι η έκπληξη που σας έλεγα Gazzettόπαιδά μου και με τρελάνατε στο twitter. Αλλά μου αρέσει που ασχολείστε και δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους. Σας θέλω με το F5 στο Transfer Center και στο gazzetta.gr Δεν έχετε παράπονο για την ώρα ε;

Είναι το «μπαμ» του καλοκαιριού για την ώρα το Transfer Centre του gazzetta.gr. Γιατί οι ομάδες από μεταγραφές δεν έχουν κάνει κάτι για την ώρα...

Εσείς συνεχίστε να στέλνετε στο @InspectorGazzet τις απορίες σας, τις ρουφιανιές σας και ότι άλλο θέλετε.

Σας αφήνω γιατί ο Γιλντιρίμ έχει γίνει... Τούρκος (μέτριο χιούμορ).

Α. Κι επειδή δεν ξεχνάω. Στο quiz το προηγούμενο θα σας πω ένα πράγμα. Υπάρχει νησί με το συγκεκριμένο επώνυμο. Πόοοοοσο να βοηθήσω πια;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet