Την Τετάρτη θα ξεκαθαριστεί το τοπίο με NOVA

Φώτης Καρακούσης
Την Τετάρτη θα ξεκαθαριστεί το τοπίο με NOVA

bet365

Την προσεχή Τετάρτη θα συζητηθεί το τι θα γίνει με την συμφωνία με NOVA. Αμετάπειστες αρχικά οι ΠΑΕ και μένει να δούμε αν τελικά το σκοινί με το συνδρομητικό κοπεί.

Ένα από τα πιο βασικά θέματα που συζητήθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας ήταν αυτό με τη NOVA και την μείωση που πρότεινε το συνδρομητικό κανάλι. Μια μείωση που αρχικά έφτανε το 20% και στην συνέχεια έπεσε στο 10%. Ακόμα και στο 10% όμως οι ομάδες ήταν κάθετα αντίθετες, εκφράζοντας μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο την δυσαρέσκειά τους για την στάση της NOVA κυρίως με ότι είχε να κάνει με τα λεφτά που δεν δόθηκαν στις ομάδες λόγω των ρητρών που υπήρξαν για την μη διεξαγωγή αγώνων, παρότι για τις αναβολές των αγωνιστικών οι ομάδες δεν είχαν την παραμικρή ευθύνη μιας και την απόφαση την είχε πάρει ο Κοντονής.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Με το κλίμα να ήταν φορτισμένο και προκειμένου να μην παρθεί κάποια απόφαση εν' θερμώ προτιμήθηκε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση το θέμα αυτό. Μια συνεδρίαση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 15:00. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση θα παρθεί η απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με το συνδρομητικό ή αν συνεχιστούν οι συζητήσεις για την εξεύρεση λύσης, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει και συζήτηση για εξεύρεση εναλακτικών λύσεων. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως και σήμερα, αλλά και συνολικά υπάρχουν φωνές (λιγότερες αλλά υπάρχουν) που τόνιζαν πως καλό θα είναι να βρεθεί λύση με τη NOVA, όχι σε μείωση 10%, αλλά μικρότερη.

Το θέμα πάντως είναι σοβαρό και την Τετάρτη αναμένεται το θερμόμετρο να βαρέσει... κόκκινο, ενώ στην συνάντηση παρότι έχει να κάνει μόνο με το θέμα της NOVA Θα λάβει μέρος και ο ΠΑΟΚ που είναι γνωστό πως έχει αποχωρήσει από την κεντρική διαχείριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα