Χάσι: «Για μια στιγμή νόμιζα ότι τον χάσαμε!»

Χάσι: «Για μια στιγμή νόμιζα ότι τον χάσαμε!»

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Για μια στιγμή νόμιζα ότι τον χάσαμε!»

bet365

Σοκαρισμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου. «Όλοι είμαστε στο πλευρό του», πρόσθεσε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

«Ηταν μια πολύ άσχημη στιγμή, φοβηθήκαμε πολύ για τα χειρότερα, ωστόσο ήταν άμεση η επέμβαση του ιατρικού τιμ. Ο Ρέτσος έχασε τις αισθήσεις του για μια στιγμή, νομίζαμε πως τον χάσαμε, ωστόσο επανήλθε άμεσα, αντιδρούσε και μιλούσε με τον γιατρό πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο», είπε ο Χάσι και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και όλοι είμαστε χαρούμενοι που πήγαν όλα καλά. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη κι ελπίζουμε πως σύντομα θα είναι κοντά μας». Ο κόουτς του Ολυμπιακού στάθηκε και στις αντιδράσεις των παικτών στον τραυματισμό του Ρέτσου: «Οταν βλέπεις αυτόν τον τραυματισμό επικρατεί τρόμος. Ο γιατρός όμως ήταν ψύχραιμος όπως και όλο το τιμ και πιστεύουμε πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα