«Θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια»

«Θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια»

Gazzetta team
«Θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια»

bet365

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την δικαίωση του Ηρακλή, είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τα... άκρα ώστε να μείνει ο Γηραιός στην κατηγορία
Στα άκρα θα φτάσει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την δικαίωση του Ηρακλή, μετά την σημερινή απόφαση που οδήγησε τον Γηραιό στην Football League. Οπως ανέφερε σχετικά, είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τα πολιτικά δικαστήρια.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το μόνιμο και… «προνομιακό» θύμα του σάπιου ποδοσφαιρικού κατεστημένου της χώρας μας υπέστη ένα ακόμη πλήγμα σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, από τους… «συνεταίρους» της Λίγκας.
Δίκην… δικαστών αποφάσισαν και διέταξαν την – απολύτως αυθαίρετη και πέρα από κάθε νομική πρόβλεψη – τοποθέτηση του ιστορικότερου βορειοελλαδικού Συλλόγου στη 15η θέση της τελικής βαθμολογίας, ενώ, με τιμή και σκληρή προσπάθεια, με ποδοσφαιρική αξιοσύνη και καθαρότητα, υπό απιστεύτως αντίξοες συνθήκες, είχε κατακτήσει τη βαθμολογική επιβίωση, εκεί, όπου κρίνονται οι αγώνες, εντός, δηλαδή, των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων.
Τα μέλη της Super League (της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιρουμένης και των αποφασισμένων – και ξεκάθαρα, πλέον – ανθηρακλειδέων μεγαλοφιλόδοξων «συμπολιτών» μη εξαιρουμένων), επιχειρούν εκ νέου αυτό, που απέτυχαν να πράξουν με την «υπόθεση Πουρτουλίδη»: να υποβιβάσουν και να διαλύσουν τον Ηρακλή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του – προφανέστατα και αποδεδειγμένα – «δικού τους», Γιάννη Κομπότη, ο οποίος με απόφαση δικαστικού λειτουργού στερείται του δικαιώματος συμμετοχής στα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο κανείς του την έχει – στην ουσία – στερήσει...
Τους είχαμε προειδοποιήσει εγγράφως, λίαν προσφάτως: να μην υποπέσουν στην ίδια εσφαλμένη γραμμή, την οποία ακολούθησαν στην «υπόθεση Πουτρτουλίδη» και η οποία τους εξέθεσε, με βάση την απόφαση των - καθ’ ύλην αρμοδίων - Τακτικών Δικαστών του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Είχαν το στόχο τους και δεν εισακουστήκαμε. Είναι αποφασισμένοι. Το ίδιο και πολύ περισσότερο αποφασισμένοι είμαστε κι εμείς και όλη η οικογένεια του μεγάλου Ηρακλή μας για να τους κυνηγήσουμε από εδώ και πέρα.
Όχι μόνο μέσω του Διαιτητικού, αυτή τη φορά – όπως τους είχαμε προαναγγείλει – αλλά και μέσω των πολιτικών δικαστηρίων, προκειμένου να διερευνηθούν οι αστικές και ποινικές ευθύνες αυτών των… κυρίων. Ως εδώ, σκιές του βρώμικου παρασκηνίου…
Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την δικαιώση του Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα