Ξανά σενάριο για Βέλλιο και Ολυμπιακό

Ξανά σενάριο για Βέλλιο και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ξανά σενάριο για Βέλλιο και Ολυμπιακό

bet365

Νέα σενάρια για ενδεχόμενη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στον Ολυμπιακό έρχονται και πάλι στο προσκήνιο από την Αγγλία.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Απόστολος Βέλλιος. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν άμεσα να κλείσουν το θέμα του επιθετικού ώστε να τον έχουν άμεσα στα πλάνα τους για τα προκριματικά του Champions League.

Εδώ και καιρό, ο Βέλλιος είναι μια περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό και μάλιστα είχε φτάσει κοντά στην ομάδα και τον Ιανουάριο, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν βρισκόταν στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Ο Χάσι όμως, θέλει ένα φορ για να πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Έλληνας φορ φαίνεται να είναι μια καλή περίπτωση...

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Βέλλιου, με πιθανότερο σενάριο ο διεθνής άσος να αφήνει την Νότιγχαμ για τον Ολυμπιακό. Αναμένεται πλέον να δούμε αν αυτό θα γίνει ή θα υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα