«Επίθεση» λατρείας σε Βιεϊρίνια (pic)

«Επίθεση» λατρείας σε Βιεϊρίνια (pic)

Gazzetta team
«Επίθεση» λατρείας σε Βιεϊρίνια (pic)

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ «πολιόρκησαν» με μηνύματα λατρείας και αγάπης τον Αντρέ Βιεϊρίνια σχολιάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία, που ανέβασε στο Instagram, από τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται στην Κρήτη, όπου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του, Βάσω και την κορούλα τους.

Από εκεί ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ ζητούσαν να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ελα να γίνεις αρχηγός της ομάδας», «Αντελίνο, γύρνα πίσω να τα σηκώσουμε όλα φέτος", «έχασες μόνο μία προπόνηση, έλα», «Αντρέ, έλα πίσω να τιμωρήσουμε την Αθήνα για το πρωτάθλημα που μας έκλεψαν το 2010. Σε περιμένουμε να μας οδηγήσεις», ήταν μόνο από τα δεκάδες μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το θέμα του Βιεϊρίνια ασφαλώς και απασχολεί έντονα την οικογένεια του «Δικεφάλου», μετά και τις δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ στην παρουσίαση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Δεν είναι, όμως, καθόλου εύκολη υπόθεση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα