Φιλικό Νο1 για Ολυμπιακό με Βάτενς

Φιλικό Νο1 για Ολυμπιακό με Βάτενς

Δημήτρης Τομαράς
Φιλικό Νο1 για Ολυμπιακό με Βάτενς

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19.00) την ομάδα Β' Αυστρίας, Swarovski Βάτενς, στο πρώτο του φετινό φιλικό και με τον Χάσι να ετοιμάζεται για τις πρώτες δοκιμές. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Στανς με σέντρα στις 19.00 και θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το NS1 HD.
Θα είναι φυσικά το πρώτο φετινό φιλικό τεστ του Ολυμπιακού. Ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει σε πρώτο πλάνο για τις δοκιμές του, τους 20 που είχε εξαρχής στο Ζέεφελντ. Η φιλική αυτή αναμέτρηση του Ολυμπιακού - που θα αποτελεί την... πρεμιέρα για την σεζόν που μπαίνουμε - είναι με αντίπαλο την Swarovski Βάτενς, ομάδα 2ης κατηγορίας της Αυστρίας και ενώ στο πλευρό των Πειραιωτών πρόκειται να βρεθούν και ομογενείς από Γερμανία και Αυστρία. Σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα δοκιμάσει ο Κοσοβάρος τεχνικός αλλά και το ποιά θα τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα γενικά των πρωταθλητών. Το επόμενο φιλικό και 2ο και τελευταίο στην Αυστρία θα είναι με την Λουντογκόρετς στις 26 Ιουνίου και ώρα 19.00 ξανά αλλά στο Γιένμπαχ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα