Το διπλό... τσεκάρισμα Χάσι σε Σιώπη

Το διπλό... τσεκάρισμα Χάσι σε Σιώπη

Δημήτρης Τομαράς
Το διπλό... τσεκάρισμα Χάσι σε Σιώπη

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν από τους λίγους που μπήκε ξανά στο δίτερμα και τις δοκιμές του Χάσι που έδειξε να θέλει τον τσεκάρει κυρίως στον άξονα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Πριν καλά καλά κλείσει στον Ολυμπιακό και τυπικά πια υπήρχαν οι... σειρήνες για πιθανό δανεισμό του στο εξωτερικό. Ο Μανώλης Σιώπης τελικώς βρίσκεται στο Ζέεφελντ και αποτυπώνει με το... καλημέρα την πρόοδο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήταν στους Πειραιώτες.
Αναμφίβολα είναι μία ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση παίκτη και που ήταν και λίγο πιο ψηλός θα είχε και ένα παραπάνω... εφόδιο. Σωματοδομικά είναι σε σούπερ κατάσταση και αυτό το έδειξαν και τα εργομετρικά του. Στο κέντρο εκτός από του ότι έχει τρομερές αντοχές και τρεξίματα παραμένει και φουλ... μαχητικός. Ο Χάσι τον ξεκίνησε στις αρχικές του επιλογές στο δίτερμα και μάλιστα θέλησε να τον δει ξανά. Έτσι αφού τον είχε βγάλει από τον άξονα για να μπει ο Μπουχαλάκης, τον επανέφερε. Στην αρχή τον είχε μαζί με τον Ζντιέλαρ ως... δίδυμο στο κέντρο αλλά μετά τους χώρισε για να τους δει το πως λειτουργούν και ως αντίπαλοι. Ο ερυθρόλευκος τεχνικός πάντως με βάση όσα έγιναν γνωστά δίνει μεγάλη βάση και στα εργομετρικά και τις μετρήσεις πέραν της εικόνας των παικτών στις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα