Επιθετική διάψευση για Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Επιθετική διάψευση για Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Επιθετική διάψευση για Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Η «Βασίλισσα» διέψευσε δημοσίευμα που ήθελε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παίρνει τον Ζοσέ Μουρίνιο για προπονητή, ενώ ο Πελεγρίνι έπαιζε ακόμα το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να βλάψει τον πρόεδρο και την ομάδα.

Με πρωτοσέλιδο χτύπημά της η As αποκάλυψε την Πέμπτη (22/06) ότι η Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε με τον Μουρίνιο ενώ ο Πελεγρίνι μαχόταν ακόμα για τον τίτλο. Οι Μερένγκες διέψευσαν με επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι «η πληροφορία είναι εντελώς λάθος».

Διευκρίνισε στη συνέχει ότι το συμβόλαιο του Ζοσέ δεν υπογράφτηκε στις 31 Μαρτίου του 2010 όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά ακριβώς δύο μήνες μετά, στις 31 Μαΐου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Καταλήγοντας, τονίζει πως: «αυτή η ψευδής πληροφορία στερείται βάσης και δεν έχει άλλο στόχο από το να κάνει ζημιά στην εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης και του προέδρου τους, κάτι που γίνεται συνηθισμένη πρακτική για το συγκεκριμένο Μέσο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα