Οι σκέψεις και οι δοκιμές του Χάσι με τον Σεμπά φορ

Οι σκέψεις και οι δοκιμές του Χάσι με τον Σεμπά φορ

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις και οι δοκιμές του Χάσι με τον Σεμπά φορ

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει δοκιμάσει αρκετά στην προετοιμασία τον Σεμπά ως φορ, αφού τον σκέφτεται και για τη συγκεκριμένη θέση. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Δεν είναι πως η θέση είναι άγνωστη για αυτόν. Το έχει κάνει ξανά και στον Ολυμπιακό αλλά και πριν στην καριέρα του. Άλλωστε πέρυσι έδειξε και την εκτελεστική του δεινότητα. Ο Σεμπά στην προετοιμασία έχει δοκιμαστεί σε θέση στράικερ ενώ ο Χάσι τον τσέκαρε για εκεί και στις πρώτες και βασικές δοκιμές που έκανε το πρωί.
Ο Κοσοβάρος προπονητής συνολικά δείχνει ικανοποιημένος από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό παίζοντας και κορυφή. Θυμίζουμε πως πέραν του Βέργου ως φορ έχει χρησιμοποιηθεί στην προετοιμασία του Ζέεφελντ και ο πιτσιρικάς Βρουσάι. Η ενέργεια, η δύναμη αλλά και η δημιουργική και επιθετική βοήθεια του Σεμπά είναι στοιχεία που εκτιμώνται από το τεχνικό τιμ. Όπως και το καλό του ποσοστό στα τελειώματα. Και όσο δεν υπάρχει ακόμα ο νέος φορ αλλά και ο Ανσαριφάρντ λόγω της έξτρα άδειάς του πέραν των δοκιμών οι σκέψεις του Χάσι για τον Σεμπά ως φορ θα γίνονται όλο και πιο έντονες.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Στην απογευματινή προπόνηση στο Ζέεφελντ ο Χάσι δούλεψε κυρίως με τους διεθνείς που ήθελε για ασκήσεις κυκλοφορίας, ανάπτυξης και τελειώματα. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν σε λιγότερο έντονους ρυθμούς με πιο χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς μπάλα, δεδομένου πως είναι παραμονές φιλικού και αρκετοί εξ αυτών θα παίξουν. Ο Κούτρης πάει πιο καλά από το χτύπημά του στον ώμο αλλά παρακολουθείται, ο Καπίνο κάνει αποφόρτιση και οι Βιάνα, Μποτία και Μάρτινς χωριστό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους. Ο Μπάμπιτς και οι βοηθοί του Χάσι μετείχαν στις ασκήσεις ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο εν λόγω τεχνικός μάζεψε τους Ρέτσο, Ανδρούτσο, Μανθάτη και Νικολάου να τους μιλήσει για αγωνιστικά θέματα. Για αύριο Παρασκευή υπάρχει πρωινή προπόνηση και μετά μεσημεριανή αναχώρηση για το Στανς και το φιλικό με την Swarovski Βάτενς (19.00), Θα είναι το πρώτο φετινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα