Αυτοί θα είναι στο τιμ του Στανόγεβιτς

Αυτοί θα είναι στο τιμ του Στανόγεβιτς

Gazzetta team
Αυτοί θα είναι στο τιμ του Στανόγεβιτς

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του «έπιασαν δουλειά» το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) στην πρώτη προπόνηση του «Δικεφάλου» στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα ονόματα και οι ρόλοι των συνεργατών του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς:

«Τέσσερα νέα πρόσωπα θα έχει το νέο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ν’ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του χθες με το αύριο. Ο πρώτος βοηθός του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα είναι ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το ρόλο του δεύτερου βοηθού, μαζί με τον Σνάουτσνερ, και αναλυτή θα αναλάβει ο Μπράνιμιρ Μίτσοβιτς, ενώ γυμναστής θα είναι ο Βλάντιμιρ Τσεπζάνοβιτς.

Ως γυμναστής αποκατάστασης παραμένει στο τεχνικό τιμ ο Βασίλης Καναράς . Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Γιώργος Σκιαθίτης που πήρε «προαγωγή» από τις ακαδημίες.

Τέλος, ο Κυριάκος Τσιτιρίδης παραμένει στον χειρισμό των Stats Sport, Vis Track και στις αναλύσεις μέσω video».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα