«Βρες τα άμεσα με τον Παναθηναϊκό»!

«Βρες τα άμεσα με τον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
«Βρες τα άμεσα με τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Τιτιβίσματα με... έδρα τα ΗΑΕ αναφέρουν πως η Αλ Αΐν πιέζει τον Μάρκους Μπεργκ να βρει λύση με τον Παναθηναϊκό αλλιώς θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Καμία επαφή κατά την διάρκεια της Πέμπτης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις την Τετάρτη, η Πέμπτη προς το παρόν δεν έχει φέρει νέα επεισόδια στο σίριαλ του Μάρκους Μπεργκ και τις επικείμενης μεταγραφής του στην Αλ Αϊν. Παρά την ξεκάθαρη θέληση και των δύο πλευρών να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κατά την διάρκεια της ημέρας δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή, χωρίς να μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για την συνέχεια.

Πάντως, αναφορές στο twitter για τα νέα της Αλ Αϊν αναφέρουν πως ο σύλλογος έχει ζητήσει από τον Σουηδό επιθετικό να βρει άμεσα λύση με τον «τριφύλλι» αλλιώς θα προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και θα αποσύρει την πρότασή της! Βέβαια, σε καμία περίπτωση οι Άραβες δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους προς τον Παναθηναϊκό!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και αν ισχύουν αυτά τα σενάρια, ο Μπεργκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενώ από τον Παναθηναϊκό επιμένουν πως η προσφυγή του δεν έχει καμία βάση, καθώς έχει πληρωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα