Κόρδοβα στο gazzetta.gr: «Ξέρω για ΑΕΚ και με ενδιαφέρει!»

Κόρδοβα στο gazzetta.gr: «Ξέρω για ΑΕΚ και με ενδιαφέρει!»

Θάνος Σαρρής
Κόρδοβα στο gazzetta.gr: «Ξέρω για ΑΕΚ και με ενδιαφέρει!»

bet365

Ο Σέρχιο Κόρδοβα δήλωσε θετικός στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τη στιγμή που στη Βενεζουέλα υιοθετούν τα μεξικανικά ρεπορτάζ για Στουτγκάρδη. «Προτάσεις από πολλές ομάδες, όχι οριστική απόφαση», ξεκαθαρίζει ο ατζέντης του στο gazzetta!
Ο Σέρχιο Κόρδοβα έβγαλε... μάτια στο Μουντιάλ Κ-20 και το γκολ του ανακηρύχθηκε το καλύτερο της διοργάνωσης. Ήταν δεδομένο ότι οι εμφανίσεις του θα ενεργοποιούσαν τα ραντάρ αρκετών ομάδων. Τελείωσε τη διοργάνωση ως δεύτερος σκόρερ και ήταν ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν περισσότερο, αφού η χώρα του έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Αγγλία.
Οι Βενεζουελάνοι τον συνέδεσαν με την ΑΕΚ, ωστόσο από το Μεξικό προέκυψε ότι έχει συμφωνήσει με Στουτγκάρδη! Πώς έγινε αυτό; Όταν οι άνθρωποι της Άτλας προσέγγισαν την πλευρά του, άκουσαν ότι η γερμανική ομάδα έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του. Οι Μεξικανοί έτριβαν τα μάτια του με το γκολ που έβαλε απέναντι στην εθνική τους.


Ωστόσο, ο ατζέντης του, Χουάν Μάτα, μίλησε στο gazzetta.gr εν μέσω ταξιδιού και ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση! «Ο Σέρχιο έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ και έχουμε πολλές προτάσεις για την απόκτησή του. Υπάρχει πρόταση και της Στουτγκάρδης, αλλά εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε. Σε ερώτηση που του κάναμε για την ΑΕΚ απάντησε ότι: «Υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα». Ο Χουάν Μάτα, πατέρας του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν εκείνος που έκανε το deal με τον Γκουστάβο Πογιέτ στην Ένωση, ενώ είχε συνεργασία και στη μεταγραφή του Μπαρόχα. Επίσης από τη Βενεζουέλα.

Το gazzetta.gr εντόπισε μετά από αρκετές προσπάθειες και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος αφού έριξε το... μπαλάκι στους ατζέντηδές του για τις προτάσεις, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης. «Ναι, μου έχει μεταφερθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Είναι μια επιλογή που με ενδιαφέρει, όμως πρέπει να δούμε όλες τις προτάσεις και να αποφασίσουμε το καλύτερο για το μέλλον μου. Το σίγουρο είναι ότι από του χρόνου θα παίζω σε ομάδα της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά. Οι συμπατριώτες του πάντως, επιμένουν για Γερμανία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα