Οι ανεβασμένες... μετοχές του Ανδρούτσου

Οι ανεβασμένες... μετοχές του Ανδρούτσου

Δημήτρης Τομαράς
Οι ανεβασμένες... μετοχές του Ανδρούτσου

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με την δεδομένη ποιότητά του κέρδισε πολλούς πόντους και λόγω των εργομετρικών. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Στα εργομετρικά και τις μετρήσεις ήταν... ταύρος και εντυπωσίασε ακόμα και τον ίδιο τον Χάσι. Μαζί με τον Σιώπη ήταν με διαφορά οι τοπ στα εργομετρικά και τις μετρήσεις. Η τεχνική του και η ποιότητά του είναι από πέρυσι δεδομένες. Ο λόγος για τον Ανδρούτσο ο οποίος ανήκει στην χαρισματική και ταλαντούχα τριάδα των Ρέτσου και Μανθάτη και στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει σαφείς ελπίδες να μείνει στο ρόστερ. Για τον Ρέτσο το πρέσινγκ από Αγγλία και Γερμανία καλά κρατεί και παρά τις επίμονες αρνήσεις του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα ενώ ο Μανθάτης στην θέση που αγωνίζεται (εξτρέμ) θα πρέπει να τα δώσει όλα για να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα