Τα τέσσερα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Τα τέσσερα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Gazzetta team
Τα τέσσερα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τεσσάρων φιλικών αγώνων, που θα δώσει κατά το διάστημα της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία - Χιλή αν ο Ντράξλερ ανοίξει το σκορ (21+).

Όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Ο Δικέφαλος θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 02.07 και στις 04.07 θα έχει το πρώτο του… τεστ κόντρα στην AFC Tubize, η οποία συμμετέχει στην Eerste Klasse B του Βελγίου.

Στις 09.07 ο δείκτης δυσκολίας του αγώνα ανεβαίνει αισθητά με τον ΠΑΟΚ να μετρά τις δυνάμεις του κόντρα στην ισχυρή νταμπλούχο Ουκρανίας, FC Shakhtar Donetsk.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 12.07 αντίπαλος είναι η ολλανδική VVV Venlo που προβιβάστηκε στην Eredivisie έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα είναι στις 15.07 κόντρα στον AFC Ajax, στο Άμστερνταμ, όπου θα διαμείνει η ομάδα και στις 16.07 θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας με τον Ajax θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα και το μέρος διεξαγωγής των αναμετρήσεων θ’ ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα