Ντιέγο Αλμπέρτο Μοράλες: Ο μεγάλος πόθος του Αστέρα Τρίπολης (pics & vids)

Ντιέγο Αλμπέρτο Μοράλες: Ο μεγάλος πόθος του Αστέρα Τρίπολης (pics & vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αργεντινή, ο Ντιέγο Αλμπέρτο Μοράλες είναι το 10άρι που θέλουν να φέρουν στην Τρίπολη για να κάνει τη διαφορά! Ποιος είναι ο παίκτης που παλιότερα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία - Χιλή (21+).

Πότσι Τσάβες και Φαρίνια ήταν δύο «δυνατές» περιπτώσεις που ήρθαν στην Τρίπολη τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να δείξουν την πραγματική τους αξία και να δικαιώσουν τους ανθρώπους που τους πίστεψαν.

Το 10άρι και αυτή τη φορά προέρχεται από την Αργεντινή και πρόκειται για έναν παίκτη που τα τελευταία χρόνια όπου κι αν παίζει είναι ηγέτης! Και αν ο Μαντίντα, για τον οποίο σας γράψαμε ότι είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Αστέρα, ο Μοράλες θεωρείται παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, το όνομα που έχουν ως νούμερο ένα στόχο για να πάρει τη φανέλα με το «10» είναι αυτό του Ντιέγο Αλμπέρτο Μοράλες.

Πρόκειται για τον 31χρονο (29/11/1986) άσο της Τίγρε, ο οποίος φέτος έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 23 ματς σκοράροντας 3 γκολ ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Το πρώτο του τέρμα το σημείωσε στο εντός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Μπόκα, σ' ένα ματς που τελείωσε 1-1. Το πρωτάθλημα στην Αργεντινή ολοκληρώνεται την Κυριακή (παίζει απόψε η Τίγρε), οπότε από εβδομάδα αναμένονται και εξελίξεις στο θέμα. Έχει ύψος 1.72, είναι δεξιοπόδαρος και φημίζεται τόσο για την τεχνική του όσο και για τα στημένα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσακαρίτα Τζούνιορς το 2000 και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στη Τίγρε. Το 2012 βγήκε από τα σύνορα για να ταξιδέψει στην Τζέντα και την Αλ-Αχλί, για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της βραζιλιάνικης Ναούτικο. Με την Κίτο τη σεζόν 2014-20156 θα πραγματοποιήσει την πιο παραγωγική του χρονιά, σημειώνοντας σε 45 ματς 13 γκολ και 8 ασίστ.

Όταν είχε μπει στο... μάτι του Ολυμπιακού!

Το 2012, o Δημήτρης Μπαρμπαλιάς που ήταν στο τμήμα scout του Ολυμπιακού τον είχε τσεκάρει ουκ ολίγες φορές, παίρνοντας μάλιστα το αεροπλάνο για να τον δει από κοντά.

Τότε, το report έκανε λόγο για έναν παίκτη με τεράστιες τεχνικές αρετές, που μπορούσε να ξεσηκώσει την εξέδρα ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνούσε το 1.200.000 ευρώ!

Δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, όμως, στον Αστέρα τον θέλουν πολύ και τα αφεντικά της ομάδας Μπάκος-Καϋμενάκης έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι δεν διστάζουν να κάνουν υπερβάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα