Μπαμπόκ κι άλλος ένας για το κέντρο του Αστέρα Τρίπολης

Μπαμπόκ κι άλλος ένας για το κέντρο του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Γιούστε και Μπαμπόκ είναι δύο ονόματα που εξετάζουν εδώ και καιρό στον Αστέρα και καλούνται να επιλέξουν σε ποιον από τους δύο θα καταλήξουν. Ωστόσο «παίζει» ακόμη μία περίπτωση για το κέντρο. Ποιο το πλεονέκτημα του άσου της Μαγιόρκα.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Γερμανία - Χιλή, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Μετά τον Μαντίντα, στον Αστέρα θέλουν ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή με την έλευση δύο ακόμη παικτών.

Δύο ονόματα που έχουν γίνει γνωστά ότι απασχολούν τους Αρκάδες είναι αυτά του Γιούστε και του Μπαμπόκ. Ο άσος της Ουέσκα φέρεται να είναι κοντά στο να έρθει στην Τρίπολη, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη μία περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, ενώ ο δεύτερος δεν κατάφερε με την Ουέσκα να κερδίσει την άνοδο στην Primera και μένει να δούμε αν τελικά θα είναι αυτός που θα πάρει τις βαλίτσες του για την Αρκαδία.

Βέβαια, το πλεονέκτημα με τον Γιούστε είναι ότι μπορεί να παίξει τόσο ως χαφ όσο και ως στόπερ.

Οπότε, ανάλογα τις συνθήκες που θα προκύψουν (και στο οικονομικό), θα γίνει κι η ανάλογη κίνηση.

Ο Γιούστε ξεκίνησε την καριέρα του από την Καρταχένα και στη συνέχεια έπαιξε σε Σαλαμάνκα, Κάντιθ, Σανταντέρ, Χέρκουλες και Μαγιόρκα έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη Segunda Division, ενώ έγραψε και 6 συμμετοχές με την Γρανάδα στην Primera.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα