Έρευνα ΦΙΦΑ κατά Μανωλά, Γιαννιώτα και 3 της Βοσνίας!

Έρευνα ΦΙΦΑ κατά Μανωλά, Γιαννιώτα και 3 της Βοσνίας!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την πρώτη απόφαση της ΦΙΦΑ αναφορικά με τα επεισόδια στο Βοσνία-Ελλάδα.

Άλλο έψαχνα, άλλο βρέθηκε μπροστά μου. Τέλος πάντων.

Η είδηση είναι ότι η ΦΙΦΑ διέταξε έρευνα για τα «δυσάρεστα» περιστατικά στο τέλος του αγώνα Βοσνίας-Ελλάδας. Η έρευνα στρέφεται εναντίον πέντε προσώπων, τεσσάρων ποδοσφαιριστών, δύο από κάθε ομάδα και του Βόσνιου βοηθού προπονητή, Στεφάν Ζιλί, που έριξε την γροθιά στο Γιαννιώτα και του έβγαλε τα δόντια.

Η πληροφορία προήλθε από ερώτηση Βόσνιου δημοσιογράφου σε εκπρόσωπο της ΦΙΦΑ, που επιβεβαίωσε ότι η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας aποφάσισε έρευνα με κεντρικά αυτά τα πέντε πρόσωπα, τον Ζιλί, τον Τζέκο και τον Μανωλά και τους Μπέσιτς και Γιαννιώτα! Ο Τζέκο το έπαιξε μάγκας στο Μανωλά κι αυτός αντέδρασε, ενώ κι οι άλλοι δύο είχαν μεταξύ τους επεισόδιο…

Η σχετική απόφαση, όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ, θα εκδοθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα, χωρίς να μπορέσει να μιλήσει όμως για συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι απολογίες των «πρωταγωνιστών» των επεισοδίων πρέπει να έχουν σταλθεί στη ΦΙΦΑ ως τις 29 Ιουνίου κι η απόφαση θα έχει εκδοθεί ως τις 20 Ιουλίου.

Κατά τις εκτιμήσεις των Βόσνιων συναδέλφων, ο βοηθός προπονητή τους θα τιμωρηθεί με πολύ βαριά καμπάνα, δηλαδή με αποκλεισμό από τα γήπεδα για τεράστιο χρονικό διάστημα, ενώ σοβαρή τιμωρία υποστηρίζουν ότι θα επιβληθεί και στο Γιαννιώτα. Αντίθετα, για τους Μανωλά, Τζέκο και Μπέσιτς θεωρούν ότι οι ποινές δεν θα είναι το ίδιο μεγάλες κι ελπίζουν για τους δικούς τους παίκτες μήπως δεν θα τιμωρηθούν καθόλου.

Κάτι πάντως που μοιάζει δύσκολο από την πρακτική της ΦΙΦΑ, θα συμπλήρωνα εγώ, φοβούμενος φυσικά για τον Μανωλά…

Παρεμπιπτόντως, εκείνο το βράδυ που είχα γράψει το βιογραφικό του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, κατέληγα φωτογραφίζοντας το τέλος του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.