Παρουσίες και απουσίες από την «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Παρουσίες και απουσίες από την «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Παρουσίες και απουσίες από την «πρώτη» του ΠΑΟΚ

bet365

Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του ΠΑΟΚ, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Σάσα Στανόγεβιτς, θα έχει κάποια νέα πρόσωπα, κυρίως από τους παίκτες, που ήταν πέρσι δανεικοί.

Ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου» θα συναντήσει για πρώτη φορά το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από τους 26 του ρόστερ της πρώτης ομάδας, που τελείωσαν την περσινή χρονιά, θα απουσιάσουν οι διεθνείς (Πρίγιοβιτς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης) που έχουν πάρει επιπλέον ημέρες άδειας, αλλά και οι δύο Βραζιλιάνοι (Μάτος, Ενρίκε), οι οποίοι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη στις 24/6.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στη Νέα Μεσημβρία θα βρίσκεται ο Γάλλος Ντόριαν Λεβέκ, ενώ από τους συνολικά 24 δανεικούς της περσινής σεζόν, αυτοί που έχουν κληθεί να βρίσκονται στο πρώτο ραντεβού είναι μόνο έξι και πρόκειται για τους: Ζάιρο, Κοροβέση, Κάκκο, Δημητριάδη, Κωνσταντινίδη και Μελίσσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα