Κοντά σε Κάναντι ο Ατρόμητος

Κοντά σε Κάναντι ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Κοντά σε Κάναντι ο Ατρόμητος

bet365

Τον διάδοχο του Ρικάρντο Σα Πίντο φαίνεται πως βρήκε ο Ατρόμητος, στο πρόσωπο του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα.

Από την Αυστρία θα είναι όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες, έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Νταμίρ Κάναντι με τον οποίο βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων.

Οι δύο πλευρές, βρίσκονται σε επικοινωνία τις τελευταίες μέρες, με τον 47χρονο τεχνικό να έρχεται στην χώρα μας κάτω από άκρα μυστικότητα ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον σύλλογο. Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μιας και οι διαφωνίες που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες έχουν λυθεί και πλέον απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του Αυστριακού, αυτό πιθανότατα θα είναι διάρκειας ενός χρόνου με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν.

Το who is who

Σε ό,τι αφορά την καριέρα του Αυστριακού προπονητή τώρα, αυτός άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2002 ως βοηθός προπονητή στις χαμηλές κατηγορίες της Αυστρίας. Το 2011 ανέλαβε την Λουστενάου που βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Τον Ιανουάριο του 2013, ανέλαβε την Άλταχ και την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία της χώρας χωρίς να σταματήσει εκεί. Με την Άλταχ την επόμενη περίοδο, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και να την βγάλει στα προκριματικά του Europa League. Ωστόσο, αν και προκρίθηκε από τον τρίτο προκριματικό, τελικά αποκλείστηκε στα play off.

Την επόμενη σεζόν, η πορεία της Άλταχ δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή τερματίζοντας στην 8η θέση. Όμως, ο Κάναντι άρχισε εντυπωσιακά την σεζόν 2016-17 με την Άλταχ κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στον πάγκο της Ραπίντ Βιένης. Ωστόσο η παρουσία του εκεί δεν ήταν ικανή να αλλάξει την κατάσταση στην ιστορική ομάδα της Αυστρίας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έχοντας μόλις 3 νίκες σε 17 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα